... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Snowman000
Autor témy
Auto: Je ich viac...
Kraj: Bratislavský

[E46 325i] - Snowman000 a jeho Bavoráčik

Pondelok, 2. Mája 2011, 19:37

Rád by som pozdraviť všetkých na tomto fóre a zároveň aj poďakovať za info, ktoré boli a myslím, že do budúcna aj budú užitočné.
Ešte pred predajom Astmatika (VW Passat B5,5 1,9TDI 74kW) ešte pred vianocami, bolo rozhodnuté, čo sa stane mojou čiernou dierou na peniaze. Bude to BMW, e46, R6 atmosféra, manuál, RWD. Do úvahy a bližšieho výberového konania sa dostali 325i a 330i sedan. Môj cenový rozpočet bol cca 7tisíc EUR a výber som najprv zameral na SR a ČR a neskôr aj DE. Vedel som, že môj rozpočet nieje nič s čím by sa dalo vyskakovať, no snažil som sa najsť niečo po technickej stránke OK a s čo najpriehladnejšou históriou. No a raz sa onjavil zaujimavy kus v Kladne a zhodou náhod sa vyskytla aj cesta smer Mladá Boleslav. A nakoniec si ma získal, ja za neho dal nejakú tú korunu a zobral ho na Slovensko...

Jedná sa o 325i prvýkrát registrovanú v ČR v 4.7.2001 po 3-tom majiteľovi, nabehaných 233000km, so servisnou knížkou, sedan, modrá metalíza č. 317.
Výbava tam je: 3-ramenný multi-volant, Harman-Kardon, tempomat, xenony + dorábané Angel Eyes (ktoré mne osobne veľmi nesedia..), skisack, sklapateľné sedačky, plus pár ďalších drobností. Stav je na svoj vek a km veľmi dobrý no budem musieť do neho niečo investovať aby bol technicky čo najlepšie na tom. Najviac ma momentálne trápi nefunkčný posilovač, ktorý si spieval svoju labutiu pieseň už pri kúpe a ktorý ma opustil 2 týždne po kúpe - celkom makačka, ale ked sa človek hýbe, už to je OK ;) A v dohladnej dobe ma čaká výmena zadných pružín, tie už to najlepšie tiež majú zasebou a sem tam objavim nejaký detail, ktorý ma občas nahlodá, že tak aj toto sa bude časom riešiť...
Po ďalších kontrolách sa ukázalo, že zadok si odžil nejaký stret s niečím podstatne tvrdším a bol striekaný, no to je za 10 rokov jeho života aj tak trošku predpokladateľné, že skôr či neskôr...

Zatial som nadmieru s ním spokojný a robí mi obrovskú radosť a človek konečne chápe o čom to všetci vždy točia ;) Už mi nikdy nevstúpi do mojej garáže žiadny diesel, nič menšie ako 6 valec a jedine atmosféra a počase tam určite pridám podmienku ohľadom náhonu na zadok... 8-) Bohužial som nemal možnosť zažiť sneh a vypnuté DSC :cry:

Takže týmto sa oficiálne pripájam ku komunite s heslom "Freude am fahren" a je mi veľkou cťou :)
No a plus fotky :)
Prílohy
DSC03287.JPG
DSC03279.JPG
DSC03268.JPG
No a konečne reprezentatívnejšia foto ;)
Vosk+nové disky+lepší foťák=...
DSC00907a.JPG
Ešte na zimákoch...
DSC03041a.JPG
Hneď po príchode...
Naposledy upravil/-a Snowman000 v Pondelok, 2. Mája 2011, 19:43, upravené celkom 1 krát.

spawner
Auto: ziga
Kraj: Košický

Re: 325i Sedan 2001 - Snowman000

Pondelok, 2. Mája 2011, 19:43

pekna 325i , mal som v coupe , spokojnost , nesmrtelny motor, vela stastnych km , a btw - nie vesky diesle su zle :mrgreen:
Nissan GTR

Snowman000
Autor témy

Re: 325i Sedan 2001 - Snowman000

Pondelok, 2. Mája 2011, 19:50

spawner napísal:
pekna 325i , mal som v coupe , spokojnost , nesmrtelny motor, vela stastnych km , a btw - nie vesky diesle su zle :mrgreen:

Ďakujem, ďakujem :) Dúfam, že aj u mňa bude nesmrtelný, ikeď pár vecí poriešiť musím aby tá spokojnosť bola 100%-na :)
Tak dieselov mám plné zuby, hlavne kvôli tomu, že s iným ako dieslovym autom sa v práci nestretnem a pritom ten benzín tak kraaasne spieva [-o<

dracik.bmw
Auto: non
Kraj: Nitriansky

Re: [E46 325i] - Snowman000 a jeho Bavoráčik

Utorok, 3. Mája 2011, 17:01

Gratulujem ku auticku...325i spravna volba a krasny zvuk :twisted: :wink:
Next ???
BMW E-36 328i Coupe..ex
BMW E-36 318i Sedan..ex
LADA 2105,1200,2103..ex
Presuvadlo: Renault Clio 1.2

Snowman000
Autor témy

Utorok, 3. Mája 2011, 19:17

Tak tak...parkujem v podzemnych garazach a je zazitok to startovat kazde rano :) den s usmevom zaruceny ;)

HAZARD
Auto: stare

Utorok, 3. Mája 2011, 19:21

krasne auto,super motor,nech sluzi...
However good or bad a situation is, it will change...
SOLD 328i coupe
RIP 323i coupe

Snowman000
Autor témy

Utorok, 3. Mája 2011, 19:26

Dakujem, ku krasnemu mu este par veci chyba bohuzial...ked nahodim foto interieru(tam mi chybaju Sportsitze) a hlavne ten streknuty zadok plus preliacene vodicove dvere (predoslemu majitelovi prdol zaves a dvere sa zlomili o blatnik). No pre mna osobne jeden z najkrajsich sedanov ake vznikli, radost pozerat nan :) No a motor je poklad :wink:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných