Pondelok, 2. Mája 2011, 17:42
Ahojte,
aj ja sa musim postavit na stranu ludi, ktori na ukor svojho volneho casu (Fotas + rodina a chalani z MA) zorganizovali taku skvelu akciu na super mieste, so skvelym programom a atmosferou.
Bol to moj prvy, a bohuzial asi aj posledny Kamenak, no o to vacsia skoda. Oba arealy, tak KM, ako aj Paddock (ci Pezinska baba, ktora az na par typkov na TypeR, STi, F_RS, E9_M3, ISF a Mna :-), ktora bola celkom prazdna a zjazdna), ponukali celkom dost moznosti, ako stravit dva pekne dni, ci uz pokecom, sutazenim, posedenim pri ciganskej, ci len tak fotenim a ponevieranim sa pomedzi auta, ...
Dost ma sklamala ale ucast ludi z klubu z BA a okolia. Mnohym nerobi problem dovalit sa v Str/So k OMV a stravit tam postavanim cas do 23:00+, no v pekny VOLNY den (vy)dojst 15km z BA a stretnut ludi z klubu maju problem. Tu "vypichujem" ludi z CR BMWK, ale aj CP ludi z GA, TO...., ktori narozdiel od BA BMW fans, nemali problem dojst 50-400km+, a zucastnit sa.
Snad tu este par nadsencov ostalo, a dockame sa aj buduci rok podobnej akcie na rovnako skvelom mieste.
Tip na zaver (alebo na 2012 zraz): mozno by nebolo od veci stretnut sa aj neskor v lete, ked uz na kamenaku bude fungovat bazen, rozsirit spanilku aj na BA, nech ludia vidia prierez mnichovskou produkciou, alebo by sa v Sobotu v ramci zakoncenia dna dala vybavit mnozstevna zlava na volne jazdy na Slovakiaringu (ak sa najde vhodny termin, a bude to mimo terminu Carratu, Pohody...), a zasutazime si popri fun a vecernych aktivitach, aj trocha poloprofi...
Pripajam aj (zo)par fotos:
-
Prílohy
-

- Obrázok 220.jpg (79.41 KiB) 1908 zobrazení
-

- Obrázok 193.jpg (83.31 KiB) 1908 zobrazení
-

- Obrázok 189.jpg (77.63 KiB) 1908 zobrazení
Ex - Renault 5 TL, Renault 5 GT Turbo, Fiat Uno Turbo, Peugeot 106 1,6 GTi, Ford Focus ST, Impreza Sti (now)
Ex - BMW E30 325 Coupe
Ex - BMW E36 316 Compact
Ex - BMW M3 E36 3,2
Ex - BMW M5 E39
Ex - BMW M3 E46
Current: Non BMW (+ E46 Compact 2,0d)