... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

nestresuj
Autor témy
Auto: e60 530d
Kraj: Bratislavský

e60 software motora uprava preradovania automat

Nedeľa, 1. Mája 2011, 11:31

ahoj chcem sa spytat mam e60 525 automat 2004 a podla mna dost neskoro radi vysie prevodove stupne uvital by som skorsie preradenie koli spotrebe .
pocul som ze sa tam da zmenit ten software z novsej e60ky a ze to inak radi je to pravda?
da sa stym enco spravit??

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: e60 software motora uprava preradovania automat

Nedeľa, 1. Mája 2011, 21:26

nie je to pravda s vymenou software. Treba len vyresetovat adaptacne hodnoty prevodovky a zacne sa ucit radit odznova, takze vyresetuj a potom jazdi niekolko desiatok km pozvolna svojim sposobom bez zbytocnych odpichov a akceleracie. Prevodovka sa prisposobi tvojej jazde a bude radit inac a skor radit vyssie stupne. Na reset adaptacie potrebujes niekoho s fabricou diagnostikou, v ramci ba odporucam semtexa, ozvi sa mu do ss.

nestresuj
Autor témy
Auto: e60 530d
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 1. Mája 2011, 22:02

tak to som netusil ze sa to da takto diky moc

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Pondelok, 2. Mája 2011, 11:22

Dost zaleži aj od toho ako tlačíš na plynový pedal,či nie moc,lebo plynom si dokážeš určite tedy ti ma radit,ak ho zošielapneš tak,že preradí pri rozbehu pri 2000 a nepovolíš,tak každy stupen zaradí pri 2000,ak zaradí pri 3000 tisíc a nepovolíš,tak každy stupen zaradí pri 3000 atd, ale samozrejme ak ti radí pernamentne vysoko,tak pomôže to čo písal airbone, len ide o to či vieš jazdit z automatom,lebo plynom sa da vela urobit čo sa týka radenia,ale typujem že to vieš!!!!
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 16 neregistrovaných