... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
modriblesk napísal:
tak, tak!
tiez velmi pekne dakujem fotasovcom aj ostatnym spoluorganizatorom.
bola to velmi pekna a prijemna akcia. a dufam ze este niekedy bude dalsi rocnik.
uvedomujem si ze Vas to stoji vela usilia a casu (aj penazi) no zaroven predpokladam ze vam bude smutno a este daco v buducnosti "SPACHATE"![]()
zivot s BMV zacina a s BMW konci.![]()
(pre neznalych BMV - bakelitove motorove vozidlo)

Pežot napísal:Čo tu budem písať, kto bol bol, vie ako bolo a kto nebol, nech si reže žily, pretože nevie o čo prišiel
little_psycho napísal:
prišiel o super umývarku a super parkovanie aláá jeb ho do tej 7ky

maiki napísal:
velmi pekne foto, pekne zdokumentovany zraz a za mna som nadseny z mojich foto plus Z3 coupe vs Z4 coupe velmi pekne to vyslo fakt dik. len este jedna vec ono ten zraz neorganizoval cesky bmw klub ale hlavy celeho zrazu boli Fotasovci zaco im patri velka vdaka
a zraz bol robeny ako československy
som rad ze som vam mohol pomoct.maiki napísal:

Z3M coupe napísal:a čo sa tyka zrazu je mi velmi luto ze kamenak skoncil ale na druhej strane sa vobec fotasovi necudujem a chapem ho. osobne som bol uz pri organizovani dvoch rocnikov kamenaku a viem ze Fotasovci dali do toha naozaj vsetko kopec casu energie a spetna vezba od ludi sa nedostavila a to potom fakt prestane cloveka bavit a zacne sa zamyslat nad tym ci to ma vobec cele zmysel nieco organizovat a uz vobec nehovorim o x ludoch ktori tu budu vypisovat ako pridu ako sa zastavia a pod sracky ked sa tam ani neukazu.rozmyslame sice nad zorganizovanim volneho pokracovania kamenaku v troska inom duchu ale na druhej strane ma to nejaky zmysel? toto bol jediny zraz podobneho typu na zapadnom slovensku myslim BA a okolie kde je kopec clenov BMW klubu SK a kolki prisli? nehovorim a vybornom mieste v pezinskom padocku a moznosti sa vyblbnut dosytosti. osobne som si zraz uzil na 100% a bolo to super len som bol velmi sklamany z malej ucasti hlavne z SK strany a neochotou ludi sa zapajat do sutazi o nic neslo len sa trocha zabavit,cest vynimkam. Zato vecerna party stala za to bolo super. Velka Vdaka FOTASOVCOM ste super a Vazim si Vas za to co robite![]()
![]()
som rad ze som vam mohol pomoct.