... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
modriblesk napísal:
tak, tak!
tiez velmi pekne dakujem fotasovcom aj ostatnym spoluorganizatorom.
bola to velmi pekna a prijemna akcia. a dufam ze este niekedy bude dalsi rocnik.
uvedomujem si ze Vas to stoji vela usilia a casu (aj penazi) no zaroven predpokladam ze vam bude smutno a este daco v buducnosti "SPACHATE"![]()
zivot s BMV zacina a s BMW konci.![]()
(pre neznalych BMV - bakelitove motorove vozidlo)
Pežot napísal:Čo tu budem písať, kto bol bol, vie ako bolo a kto nebol, nech si reže žily, pretože nevie o čo prišiel
little_psycho napísal:
prišiel o super umývarku a super parkovanie aláá jeb ho do tej 7ky
maiki napísal:
maiki napísal:
Z3M coupe napísal:a čo sa tyka zrazu je mi velmi luto ze kamenak skoncil ale na druhej strane sa vobec fotasovi necudujem a chapem ho. osobne som bol uz pri organizovani dvoch rocnikov kamenaku a viem ze Fotasovci dali do toha naozaj vsetko kopec casu energie a spetna vezba od ludi sa nedostavila a to potom fakt prestane cloveka bavit a zacne sa zamyslat nad tym ci to ma vobec cele zmysel nieco organizovat a uz vobec nehovorim o x ludoch ktori tu budu vypisovat ako pridu ako sa zastavia a pod sracky ked sa tam ani neukazu.rozmyslame sice nad zorganizovanim volneho pokracovania kamenaku v troska inom duchu ale na druhej strane ma to nejaky zmysel? toto bol jediny zraz podobneho typu na zapadnom slovensku myslim BA a okolie kde je kopec clenov BMW klubu SK a kolki prisli? nehovorim a vybornom mieste v pezinskom padocku a moznosti sa vyblbnut dosytosti. osobne som si zraz uzil na 100% a bolo to super len som bol velmi sklamany z malej ucasti hlavne z SK strany a neochotou ludi sa zapajat do sutazi o nic neslo len sa trocha zabavit,cest vynimkam. Zato vecerna party stala za to bolo super. Velka Vdaka FOTASOVCOM ste super a Vazim si Vas za to co robite![]()
![]()
som rad ze som vam mohol pomoct.