caute chalani mam BMW e36 compact 1994 mam problem zo stahovanim soferovho okna ked ho vytahujem nejde vo svojej drahe ale mimo rozobral som to tam a mam tam zlomene take biele umelohmotne drziaky asi na okno neviem presne treba kupit komplet cely mechanizmus alebo sa to da niejako spravit...okna mam mechanicke......a co sa tyka teploty ci je + 30 alebo - 25 stale mi na palubnom ukazuje teplotu -40stupnou da sa aj stymto nieco robit??..kamarat mal 2 compacty a na oboch mal toto iste s tou teplotou...dakujem vam za rady
ex: E36 compact 316i, E36 sedan 320i, E36 320i (323i) tour
zla sekcia, uz to tu je, ale ulahcim ti hladanie ... kocky kupis v bmw za cca 2e, a to ze ti ukazuje -40 tak mas zly snimac teploty(ak ho tam vobec mas) alebo niekde preseknuty kablik..ak sa ti nechce kupovat origo snimac tak sa da nahradit termistorom ja jeden origo snimac kdesi doma mam navyse
stačí kúpiť tie 2biele kocky, celé rozobrať a poskladať tak ako má byť, ale keď sa ohne rameno tej mechaniky ako sa stalo aj mne keď vypadlo z tej bielej kocky a skrútilo sa, tak musíš celú vymeniť
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."