... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
azazel9551 napísal:Ja som pred chvilou zhodil turbo hadicu z EGR ventila bolo tam dost vela oleja.
Skontroloval som olej a bolo hlboko pod MIN, tak tam musim zase doliat liter.
Dal som tam liter asi pred mesiacom![]()
... pod autom olej neni, takze to zere cez motor .. takze teraz neviem - bud zere turbo alebo treba menit olejovy separator![]()
![]()
Inak auto ma pekny tah pri 1.2.3. stupni no pri 4. a 5-tom sa rucicka momentalnej spotreby nafty bud zastavi na 10l alebo iba pomalicky stupa - a to mam plyn na podlaheakokeby turbo zle otvaralo - maly podtlak?
BTW kontroloval som podtlaky(teoreticky) , ked som fukol do hadicky od turba - ok, no ked som fukol do hadicky od EGR alebo do tej co ovlada otvaranie chladica, prepustaju o sto 6(dokonca bolo pocut bzukot motorceka) - ma to tak byt? ... motor bol vypnuty
miraso napísal:k tomu podtlaku by som sa chcel spytat, pisete aj o hadicke do EGR, ak ho mam zaslepeny (na mieste ako je tu v navodoch na tek kovovej rurke), ma byt ta hadicka od EGR odpojena a zaslepena tiez? A taktiez hadicka na podtlak, co otvara lopatky na chladici ma nieco spolocne s podtlakom pre turbo? Vymenil som vsetky hadicky od turba, auto mi taha lepsie, ale s tymito dvomi som nic nerobil a tu do chladica mam deravu, je len prelepena, ale je tam podtlak, co ma silu otvarat tie lopatky na chladici..