mam taky problem s moim bmw e36 316i CUPE.... zacalo sa to tim ze ked som jazdieval na aute znicoho nic my zacalo strasne triast volantom a tahalo ma do lavej strany pri brzdeni ... aj ked som vedel ze nieco z pravou prednou brzdov nieje nieco v poriadku lebo to ze my triaslo volant bolo tim ze my nedobre odtlacalo brzdove platnicky od kotuča ... az my ich uplne zdralo .. kedze sa my to stalo na cest do blavi nemal som si to kde nechat spravit .. tak som dosiel az domov aj ked my uz brzda na prednom pravom koleze uz dralo zelezo na brzdovi kotuc ... kupil som nove brzdove platnicky aj kotuce zalozil som to poskladal ... a teras my stale pri brzdeni strasne roztrase to prave predne koleso... a tim apdom aj volant a celi predok ... do tich 100km/h je to este akot ak v pohode ... ale ked idem rychlejsie je to hrôza

(( az mam strach ze ma to zhodi z cesti .... vie my niekto poradit co by to mohlo robit??? podla mna to bude asi strmenom ...ale niesom si isti a zase kupovat novu vec ktoru my ani mozno netreba by ma nepotesilo .. tak az my niekto vie poradit budem rad...

(