... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Drac1k
Auto: tri
Kraj: Bratislavský

Re: privesok na kluce bmw cisla

Streda, 27. Apríla 2011, 17:03

aj ja som si objednal z hong kongu pred 2mes za 4,19 dolacov a zatial mi nic nedoslo.. :-k
inak ked bude nejaka dobra cena,tak aj ja by som chcel jeden '3er' .. hm
Obrázok
Môžem yebať tie vaše dymiace diesle s kruťákom jak kamión..
Novšie nie vždy musí znamenať lepšie..
e46 323i ex
e91 330xi N52
e92 335xi N54
g31 540ix B58

BMWpositiv

Štvrtok, 28. Apríla 2011, 05:25

spec napísal:

Ano určite sa mi na tom kuse železa niečo dodrbe [-X je to to iste čo v tunajsich eshopoch a podobne to som si isty lebo mam jeden aj odtialto.Ci mysliš že to čo sa predava tu vyrabaju ručne švajčiari?

...si nejaky mudry, spavas v kniznici? :-$
...keby to vyrabali vo Svajci, tak ten privesok stoji minimalne 200 evri :D
...ale nie, mal som moznost vyskusat obidva typy priveskov, aj origo za 20 evri priamo z BMW Mnichov (ten mam doteraz) a aj neorigo za polovicnu cenu
...kvalita spracovania je +/- na rovnakej urovni, musel by si mat obidva privesky zaroven v ruke, aby si nasiel nejaky malinky rozdiel, co ale na prvy pohlad nevidis, to je kvalita pouzitych materialov a povrchova uprava, ktora mi bohvieako dlho nevydrzala
...btw mal som aj "original" BMW znaky na kapotu a kufor tusim z Hong Kongu a po dvoch rokoch isli obidva do pecka, lenze s tym som viac menej ratal, ze nebudu az tak "original" za tu cenu

Tym ale nechcem povedat, ze som zastancom predrazenych origo doplnkov BMW, su to skurveni mamonari! :-({|=

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 28. Apríla 2011, 06:14

Drac1k napísal:
aj ja som si objednal z hong kongu pred 2mes za 4,19 dolacov a zatial mi nic nedoslo.. :-k

Skus kontaktovať predajcu, niekedy sa zásielka stratí (a je to na 90% na SK). Ak ti dal číslo zásielky, môžeš si ju kliknúť na china tracking alebo priamo na adrese sl. osty, sledovanie zásielok.
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 28. Apríla 2011, 08:52

Drac1k napísal:

niekedy sa stane
mne sa stalo ze som si objednavat z dealextremu jeden kabel a prisiel mi za dobru nošu.. dokonca som na neho aj zabudol a zrazu obalka a rozmyslam ze co to je?? (:

Vlado Behun
Auto: E46 M3
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 28. Apríla 2011, 11:15

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/New-BMW- ... erchandise

Kamarat objednaval tento, a max spokojnost, Ja som si objednal M3 (BMW ani nevyraba), a MAX spokojnost, kazdy o 2/3 lacnejsi, ako BMW...

Last week som si v BMW kupoval BMW motorsport platenu snurku na krk na karticku do bussiness centra, cca 12EUR a MAX cinske nekvalitne vysitia, sam chlapik mi povedal, nech si to najskor kuknem, ci to budem chciet ;-), ze to nie je velmi kvalitne :-))
Ex - Renault 5 TL, Renault 5 GT Turbo, Fiat Uno Turbo, Peugeot 106 1,6 GTi, Ford Focus ST, Impreza Sti (now)
Ex - BMW E30 325 Coupe
Ex - BMW E36 316 Compact
Ex - BMW M3 E36 3,2
Ex - BMW M5 E39
Ex - BMW M3 E46
Current: Non BMW (+ E46 Compact 2,0d)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 246 neregistrovaných