... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

diccian
Autor témy
Kraj: Bratislavský

RJ ABS/DSC ?????

Utorok, 19. Apríla 2011, 15:56

moze mi prosim niekto povedat preco hladam dva mesiace chybu s ABS/DSC niekde,kde ma smeroval aj tempus, vrazim do toho mrte penazi,nic nevyriesim, aby mi dnes oznamil mechanik ze RJ ABS je vo vnutri pri spolujazdcovych kolenach a nie na kocke ABS???mam pocit ze najstupidnejsi som ja sam!!!a to som presiel pat servisov a nehovoriac kolko som spoznal novych a lepsich a najlepsich mechanikov aj tych garazovych!!!
http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/S ... ompressor/

diccian
Autor témy

Re: RJ ABS/DSC ?????

Utorok, 19. Apríla 2011, 17:05

aby som to upresnil-problem mam v riadiacej jednotke DSC a nie ABS!!!

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Streda, 20. Apríla 2011, 22:39

Rj ABS je aj RJ pre DSC. Novsie modely maju RJ na hydrobloku vredu pri motore vpravo, starsie tam rj nemaju. Je tam sice cierna krabica na hydrobloku, ale je to len kryt a vnutri su len prepojenia na hydr. ventily, RJ je presne tam kde hovoris - pri spolujazdcovi.

diccian
Autor témy

Štvrtok, 21. Apríla 2011, 18:08

semtex;tomas .. vyriesili dvojmesacny problem za 10min...tiez mechanici mi pri vymene vodnej pumpy prehodili napajanie na klapku so snimacom volnobehu!!!!! mam novu RJ ABS!snimac volnobeznych otacok!snimac vacky!snimac bocneho zrychlenia!novu bateriu!tisic km!10 diagnostik vratane tempusu a ani neviem ktorej garazi!zacal som zhanat RJ DSC!!!
a zazrak menom semi a tomas!!!genialita v ciernom ktora miluje to co robi a dovolim si tvrdit - ROBIA TO DOBRE!!!vsetkym zufalcom" ako ja ODPORUCAM!!!

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 16 neregistrovaných