... všetko o BMW ...
speq napísal:snad bude vsetko v pohode , verim ze to je iba filter , tak ho bud precisti tou wapkou poriadne silnou ale asi preco no a bude po problemoch :)
voMacK napísal:ciste teoreticky...kedze ten DPF nema ziadnu tekutinu resp spalovac...nato, aby fungoval uplne ako novy...ho staci "len" poriadne vycistit nie?
mareko258 napísal:daval som to robit jednemu manikovi pri ZV kde chodia vsetci chalani s Baworakmi, cistenie neviem kolko stalo presne uz, ale doplnal a cistil mi klimu, EGR ventil sa cistil, diagnostika, a cistenie DPF a platil som 90euro...spolu
voMacK napísal:ciste teoreticky...kedze ten DPF nema ziadnu tekutinu resp spalovac...nato, aby fungoval uplne ako novy...ho staci "len" poriadne vycistit nie?
mareko258 napísal:tak tak moze sa cistit ale najblizsie cistenie bude take ze pojde do kontajnera![]()
![]()
a aj afto pojde urcite lepsie aspon vsetci co ho uz maju OFF tak to tvrdia...
baworo535d napísal:
neviem co je natom pravdy, ale fachman co sa mi stara o auto tak mi povedal ze do toho filtra idu niejake 3 snimace, (uz to daval inemu dole a precistoval) a ze teda nemozes ho len tak vyhodit... ci?
v PO pitaju za vycistenie 300E!!! sused ma tiez chemiu a zadarmo mi to tam načapuje a este:
ten fachman skusal naliat benzin do toho a podpalit to, nech to precisti ale nehorelo to lebo ze ten filter je niejak tak konstruovany do "systemu tenkych rurok" a tak dajak... nesom si na 100% isty lebo som to nevidel ale len pocul... ked bude mat uz sused volnu garaz tak urcite kuknem aj nato... a dam na 100%info..
Vladdo01 napísal:
nechem mudrovat ale cisitit taketo veci vypalovanimeste ze sa to nechytilo