... všetko o BMW ...

Moderátori: 100RM, BinKooL

bmwtt.sk

Majo111
Autor témy
Auto: BMW E39 525 tds
Kraj: Trnavský

Nezamykaju mi vodičové dvere e38 725tds

Nedeľa, 6. Marca 2011, 10:32

Čaute maniaci,mam e38-ku, a nefunguje mi central a vyhrievanie sp. zrkadla na vodičových dverách.Išiel som teda k elektrikarovy a ten zistil,že mam zle ovladanie okienna mojich dverách(vodičových).Rozobral to a po chvilke merani došiel k zaveru,že mam zly jeden čip,a preto mi to nezamyka a nevyhrieva.Neviete mi poradit kde by som to kupil??????Už som s toho chorý :cry: lebo ma to označenie HW2 SW2 a nikdo take nemá.Nebaví ma sedmicu zamikat cez zadne dvere a potom dialkovím.Dík za každu odpoved alebo OT.

Užívateľov profilový obrázok
juro750i
Auto: Nissan Patrol GR
Kraj: Prešovský

Re: Nezamykaju mi vodičové dvere e38 725tds

Nedeľa, 6. Marca 2011, 10:50

predpokladam ze ta suciastka ma to oznacenie len tak nejake interne aby sa nedala lokalizovat co je to zac bezne sa to takto robi ze sa z orginal cipu zotrie cislo a vyrazi nejake interne co vie len vyrobca daneho komponentu co to je.
Skus hladat nejaky servisny manual k danemu komponentu mozno by to tam mohlo byt.
ex BMW 750i 5,4 V12 , ex Mercedes Benz S320 CDI momentalne Nissan Patrol GR

Majo111
Autor témy

Nedeľa, 6. Marca 2011, 10:57

Každy jeden ovladač ma taketo označenie,ale niektore maju trebarz HW10 SW10,alebo HW10 SW11 atd,no a elektrikar mi povedal že je to akesi hardwerove a softwerove označenie,podla ktoreho sa musim riadit,opravuje len bmw.Včera som to ešte pozeral tam je tolko čísel,že mam s toho fakt hlavu.V bmw to hladali tiež podla toho čísla a potom podla vinka ale tam mi povedali že to stojí 214€,a to teda tolko zato nedam.

Majo111
Autor témy

Sobota, 2. Apríla 2011, 08:15

Majo111 napísal:
Každy jeden ovladač ma taketo označenie,ale niektore maju trebarz HW10 SW10,alebo HW10 SW11 atd,no a elektrikar mi povedal že je to akesi hardwerove a softwerove označenie,podla ktoreho sa musim riadit,opravuje len bmw.Včera som to ešte pozeral tam je tolko čísel,že mam s toho fakt hlavu.V bmw to hladali tiež podla toho čísla a potom podla vinka ale tam mi povedali že to stojí 214€,a to teda tolko zato nedam.

Problem vyriešeny,a kto mi s nim pomohol,no predsa BlackMW.....

Užívateľov profilový obrázok
BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Sobota, 2. Apríla 2011, 09:25

Majo111 napísal:
Problem vyriešeny,a kto mi s nim pomohol,no predsa BlackMW.....

sak si to sam identifikoval, ja som len predal diel :)
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný