... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
mr.duko
Autor témy
Auto: BMW E36 325TDS
Kraj: Banskobystrický

E36 rada tazne zariadenie....

Streda, 30. Marca 2011, 20:56

chlapy poradte mi niekoho kto predava tazne na e36 325tds.....nemozem zohnat s papiermi...Dakujem za vsetky rady...

BMino
Auto: modre
Kraj: Žilinský

Re: E36 rada tazne zariadenie....

Štvrtok, 31. Marca 2011, 08:00

zozen si tazne z bavoraku, aj z inzeratu starsie (samozrejme plne funkcne) (skus napisat baggovi)
nahod ho na auto, a chod na STK poziadat o specialnu (alebo dodatocnu teraz na nenapada ako sa to vola) kontrolu za ucelom zapisania tazneho zariadenia, ze si kupil auto a nema tazne zapisane, alebo ze to auto ma tazne ale nie je zapisane a chel by si ho pouzivat
ak je to original tazne alebo vestfalvia, tak ti daju papier, ze zariadenia javi znamky fabrickej montaze, len si daj pozoz az su na nom citatelne stitky
za 6 eur ti daju papier s ktorym pojdes na okresny urad, alebo tam kde sa prihlasuju dovozene auta, za dalsich 6 eur ti vydaju novy TP, ale uz s zapisanym taznym a potom skocis na DI, az ti zapisu SPZ do technicaku, tiez 6 eur
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Re: E36 rada tazne zariadenie....

Štvrtok, 31. Marca 2011, 08:28

ja som to skusal v BA, s origo taznym a mal som aj potvrdenie od importera - bmw group
ze dane tazne presne oznacenie na stitku moze byt namontovane na mojom aute na moje VIN-ko.

Panko na urade vymyslal kktiny ako ze potrebujem fakturu o kupe a neviem co,
fakt ale je ze podla pokynov musi zalozit kopiu typoveho schvalenia (vid dole),
ktoru sa mi nepodarilo zohnat ani od importera ani od vyrobcu tazneho zariadenia.

Ale inac pozri si co stoji nove neorigo tazne na tvoje auto, v mojom pripade
bolo pevne tazne vratane montaze lacnejsie ako pouzite origo ktore som kupoval (bajonetove vratane retrofit kabelaze plug&play).

kazdopadne drzim palce ci uz sa rozhodnes skusat jedno, druhe alebo kombinaciu :wink:

Obrázok
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný