... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
break006 napísal:dnes som to pozeral a ten silent je ko.....len neviem ho dostat von....a bojim sa ze to nebude len to
Skypco napísal:Riesitel KONNI ta "upokojil" co..? :) ..., ale na tvoju otazku ti nejako zabudol odpovedat:)..., takze ak nemas stahovak musis najskor vyrazit zvysnu gumu a potom ho vysekat..., zvykne sa to po takom case dost zakusnut...
alfonzito napísal:ako sorry ale nepochopim ze niekto spravi taku kokotinu ze na jednej strane vymeni silent za novy a na druhej strane neha stary dojebany...nebolo by rozumnejsie vymenit obidva za nove a mat pokoj jak teraz za mesiac zase letet k mechanikovi a ist menit ten druhy?Kazdopadne uz z principu by som na podvozku nemenil nic len na jednej strane je to uplna picovina
Thorien napísal:ano .. u mna to robilo (ako spominal KONNI) to ze bol cely ten suport v com je diferak vytrhnuty z kasne .. zdvihnut .. nejaku ruru drbnut pod diferak a hybat s tym .. a uvidis kde to ma vole .ale ked si vymenil obe silenty ramien ktore ti odporucal Skypco .. .tak vela dalsich moznosti vzadu nie je
Slavo123 napísal:hmm ako pisali chlapci odtrnuty od kasne :) a ked sa pohunas netrha ti celym autom??? mam tiez odtrhnuty...otazka jedna...ze ako ste to varili spat???davali ste dole diferak ci??? diky