Utorok, 29. Marca 2011, 22:09
Takze kde zacat.
E92 v poradi moje 2. bmw, pred tym som mal E90 r.v. 2008, tiez 2liter, avsak pre zmenu som sa rozhodol hlavne z dovodu ze sa mi coupe odjakziva strasne pacilo, sportovy dizajn, coupe atd.... a za dalsie som hlavne cakal na facelift m packet, ktory priniesol spasu na dusi po tom nevydarenom non m packetu LCI. Dalsi dovod bol ze E90 mala este malo najazdenych km cize som ju mohol predat za slusne peniaze a vyskytla sa aj vyhodna kupa predvadzacej E92(mala 10 km a doviezol som si ju z Nemecka). Trojliter som neriesil pretoze to auto je financne vyssie a ist na ukor vybavy a pohodlia to som nechcel. Takze som sa rozhodol kupit dvoliter xdrive diesel. Benzin som neriesil koli spotrebe. Urcite by som mal radsej benzin, hned najradsej 35i, ALE s benzinom by sa peniaze rychlejsie minali.
Myslim ze tych 184 koni co to auto ma je velmi slusne a hambit sa urcite za svoj vykon na dvojliter nemusi. Ja som ale niekde podvedome ratal s tym ze by som to auto chcel ist cipnut. Nakoniec ma k tomu nakopol Dodo:), ktoremu dakujem lebo som totalne spokojny. MMracing,
Ale vratim sa k zaciatku auto som nemal ani 4 dni a zo zadu na stopke do mna najebal taky stary ujo. Takze toto bol nezabudnutelny zaciatok, co vam k tomu poviem, nove auto, tesite sa jak svina a v sekunde ste nasraty na cely svet. Ale zas dopadol som lepsie ako pri prvej buracke kde do mna najebala ozrata zena, to bolo este s E90:). Asi tolko k tym nehodam. Odvtedy zatial nic nastastie, az na jeden mensi incident kedy som si na spatnom zrkadle nasiel vysrkiabany maly hakovy kriz. Auto ma teraz najazdenych 7000km a som s nim totalne spokojny. V meste mam po tom chipe spotrebu okolo 7 litrou pri pruznej jazde.
Dzaro grill som dokupoval origo z bmw, chrom sa mi tam bil a takto to pekne cele cierne vyzera pekne agresivne.
Marco dvojkoncovka neni origo, dal som si to tam dorobit nakolko sa mi to viac pacilo.
Poe87 na leto mam na aute 19 mtrojkove repliky od mata, avsak cierne zatial nie su ale chystam sa ich urcite nastriekat.
Ostatnym dik za komentare a aj ja prajem vam vela stastnych km.