Podľa toho, na akom si oddelení. Diaľničná už majú niejaké audíny, aj S4, a kamoš jazdil pred 6. rokmi na bawo E36, motor si nepamätám, ale potom to rozbil, mal ochcávku RS, passata a tak, a teraz na tie nové S4-ky dali žiadosť, ale neprešlo zatiaľ im to.
ta policajna e39 M5 je gumball 3000 nieje to origo auto urcene pre policiu :)
BMW G05 40i BMW G01 M40i BMW F15 40d EX Ford mondeo mk4 BMW E91 318d EX BMW F07 530d EX BMW E61 530DT A/T EX BMW e53 4,8is EX BMW e53 4,6is EX BMW e36 323i coupe EX BMW e30 325i coupe EX BMW e34 520iA sedan EX BMW e46 323i sedan EX
Páni, ja som policajt a mal som možnosť vyskúšať všetky, hlavne terénne autá napr. Lada Niva, Land Rover Defender, Mercedes G 320 CDI, jednoznačne najlepšia je Niva.
Páni, ja som policajt a mal som možnosť vyskúšať všetky, hlavne terénne autá napr. Lada Niva, Land Rover Defender, Mercedes G 320 CDI, jednoznačne najlepšia je Niva.
to je pravda ja som mal tiez ladu a to islo stale aj bez vody v motore bez oleja...len na vypary to dako nestelo chodit olej som jej daval co som zobral z vojenskeho UVAZU...to zere secko
Tam, kde som zapadol na Land Roveri a na Mercedesi na Nive bez problémov som prešiel. A máš pravdu v našej opravovni liali doň 5W-40 olej a žralo to 1l/100 km ale potom jazdilo aj bez oleja, ďalších 5000 km
sak ja som to tiez neriesil cez zimu som ani vodu v chladici nemal...dal som si ze skontrolovat a kamos mech..mi hovory sak tam zadnu nemas ja reku fajn a chodilo sa dalej...moje prve BMW ruske zigo...