keby eMko vyzeralo takto tak by sa to aj celkom dalo, ale ktovie jak to bude vyzerať
ako vidis na SPZ je to "Prior Design" cize tunning cize tak Mko vyzerat nebude .)
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson
ako vidis na SPZ je to "Prior Design" cize tunning cize tak Mko vyzerat nebude .)
ako vidis na tom co som napisal, pisal som keby tak eMko vyzeralo, ale ktovie ako bude vyzerat, cize nepisal som ze tak bude eMko vyzerat, ani si nemyslim ze bude takto alebo podobne vyzerat
pretoze som si vsimol napis Prior Design a viem ze M6 este oficialne nepredstavili
Interiér sa mi veľmi zapáčil hlavne natočenie k vodičovi. Ked uvidim na vlastne oči tak ma pravdepodobne prekvapi veľkosť a mohutnosť. Presne to som pocitoval v pripade F10 ked som videl na fotkach a potom v skutočnosti.
PS: To video je neskutočne nudné...
Tomáš
BMW E60 535d, ///M Sport Package, AC Schnitzer Roof Spoiler, 19" Styling 172 M, Hartge Springs, H&R spacers