... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

Duxo e39
Autor témy
Auto: E39 523iA
Kraj: Trenčiansky

e39-elektrika

Štvrtok, 24. Marca 2011, 23:34

Zdravim majstri,roletka na zadne okno sa nevysuva,poistky su ok a netusim kde hladat chybu.A vyhrievanie soferovej sedacky sa mi stale vypina.Moze byt zly vypinac alebo je niekde skrat???Diki vopred za rady.

Užívateľov profilový obrázok
LuCKy
Auto: BMW 530iMola
Kraj: Žilinský

Re: e39-elektrika

Piatok, 25. Marca 2011, 11:31

Napis sem rocnik Tvojej E39, pretoze ak mas novsi model, tak tie maju elektroniku pre vyhrev, DSC a roletku spolocnu, starsie to tak nemali, tam kazda funkcia mala svoju jednotku. Pripadne napis, ci mas tie tlacidla v liste v kope alebo je kazde samostatne vyberatelne.

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

Duxo e39
Autor témy

Sobota, 26. Marca 2011, 12:19

Rok je to 96-12mesiac.Mam to zvlast vyberatelne a da sa povedat ze to je v jednom riadku ale vedla seba(tlačitka).

Alex1
Auto: 525tds

Sobota, 26. Marca 2011, 18:42

Mám 525tds r.v 6/98.Nejde prúd do čerpadla v nádrži, K 96 je OK.Po zapojení na priamo od baterky auto ide.Skontroloval som poistky,OK.Poradte-alebo ochotný mechanik. ](*,)

LuCKy
Auto: BMW 530iMola
Kraj: Žilinský

Sobota, 26. Marca 2011, 22:57

Duxo e39 napísal:
Rok je to 96-12mesiac.Mam to zvlast vyberatelne a da sa povedat ze to je v jednom riadku ale vedla seba(tlačitka).

Pod zadnym pravym bokom operadla je kabel do roletky. V tom mieste je aj konektor, cez ktory to je prepojene. Odpoj konektor, napoj nan merak a aktivuj ovladanie roletky. Ak merak namera cca. 12V, problem bude v roletke, inak v ovladaci, nakolko pises, ze poistky su OK. Pripadne roletku otestujes aj privedenim 12V na ten konektor. Vysuvanie/zasuvanie budes ovladat zmenou polarizacie.

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

Duxo e39
Autor témy

Nedeľa, 27. Marca 2011, 16:19

A to operadlo dam ako dole???Neviem ako to tam drzi a tahal som to nic.Nechcel som to zase odtrhnut tak sa radsej opytam.A vyzera to ze prud by tam mohol aj ist,lebo cosi tam vzdy lupne.A ked je na chybe roletka tak potom co??Jedine ju vymenit?

czorTEEK
Auto: 530dA 525dA 35c9v
Kraj: Zahraničie

Streda, 27. Apríla 2011, 11:31

operadlo dáš dole tak že:
vyberieš sedák (vytrhnutím), na operadle naspodu z bokov sú dve skrutky, vyberieš opierky hlavy a operadlo len vysunieš smerom hore, potom ho vytiahneš zboku von z auta tak že pásy ostanú v aute.
toto platí len ako máš nedelené zadné sedadlo.
potom vyberieš bočné tapaciry na zadných stlpikoch vytiahnutím, odpojíš káble a vyberieš.
zadné plato na ktorom je roletka je v kufri zospodu prichytené tromi matkami, taktiež jepotrebné zhodiť držiak strednej opieky hlavy- 4 skrutky, následne celé plato podvihneš a vytiahneš smerom k sebe--- ide to dost zle tak opatrne =D>

BTV ak by si roletku menil, potreboval by som z nefunkčnej jedno rameno s tou zliatinovou blbosťou ktorá ho dole drží. Prípadne od teba kúpim celú nefunkčnú roletku.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných