... všetko o BMW ...
airbone napísal:Nie kazdy najazdi vela. Ja keby som v roku 2001 kupoval 7er, tak ju dnes predavam s cca 100.000 km podstivo. A urcite nie som jediny na svete co jazdi 10.000 rocne. Takze mozne to je, trocha rarita ale podla mna je tam sanca.Predstavte si zeby to auto z roku 1999 malo ze nejakych 170.000tkm - to by som sa smial ako pes. Myslim ze aj tych 300tkm nie je vela na take auto. Vobec nie. Mozno na feliciu to by bolo uz celkom dost, ale nie tu. Kludne by som do toho isiel po kontrole stavu vozidla. Za 6000eciek - neni co riesit.
airbone napísal:No po prechadzkach slovenskymi bazarmi to vyzera, ze vsetky auta so od firiem ktore ich mali len na reprezentativne ucely
Lopo napísal:neviem ci si tym nenarazal na mna, ale ja som to auto bral priamo od firmy a na obhliadke mi ho ukazoval vodic co s nim tych 130 tis km najazdil. Ono do inzeratu ani bazaru neslo, predavalo sa len preto, lebo nanho uz nemali garaz, lebo kupili nove auta :)
Ako vravim, tiez o tom nie som este 100%tne presvedceny, ale zatial som nenasiel na aute jedinu podozrivu vec :)
semtex napísal:Na keru picu si seci jebete tie prijebane fotky cez celu stranu do podpisov...jebat take forum, kde musim preskorlovat celu stranu kvoli trom prispevkom!!!!pojebte sa!!!