... všetko o BMW ...
foxik666 napísal:ale passat je pohodlnysedma bola prehnane pohodlna

sedmicu by som fakt už nechcel
 sedmicu by som fakt už nechcel .Ako bolo spomenute,hned by som ti na bmwklube.sk sekol BAN!Bez urazky kamoss,ale toto si kus prehnal....
 .Ako bolo spomenute,hned by som ti na bmwklube.sk sekol BAN!Bez urazky kamoss,ale toto si kus prehnal.... 
											 .Vsak to tu mozme rovno zavriet
 .Vsak to tu mozme rovno zavriet  .Nikto nema nic proti jeho nazoru,ale VW sem ozaj nepatri...
 .Nikto nema nic proti jeho nazoru,ale VW sem ozaj nepatri... No a ? Pisal ze je to na biznis, a nie kazdemu vyhovuje dva poltonova 5 metrova lod, mozno ze mensie auto mu je lepsie a zas je nalozeny ten passat a ten preda tisickrat rychlejsie ako nejake BMW, a to som zaryty anti-VW ale vobec mi nevadi ze to sem napisal alebo ze to kupil, tak isto ako sopeko mal superb, jednoducho su to medzikroky ktore su bud na biznis ale len docasne riesenie a obaja napisali ze idu urcite potom do BMW tak co ste zas vsetci vyondeny. Pisu to vo svojich pribehoch a nie do kazdeho jedneho topicu co je na fore, takzvany klub ktory uz davno neexistuje je o ludoch a nie o autach, ako jasne ze ked je to bmw klub nebudeme sa teraz hrajkat s nissanom napriklad ale napisali ze maju na BIZNIS za ucelom obohatenia tejto stranky dalsim peknym autom, u Maja to asi bude M5 a potom mu budete vsetci podlizovat jake super auto a co ale to ze ho ma tak moze dakovat za to napr. passatu to uz vas nezaujima. HOWGH blede tvare
 No a ? Pisal ze je to na biznis, a nie kazdemu vyhovuje dva poltonova 5 metrova lod, mozno ze mensie auto mu je lepsie a zas je nalozeny ten passat a ten preda tisickrat rychlejsie ako nejake BMW, a to som zaryty anti-VW ale vobec mi nevadi ze to sem napisal alebo ze to kupil, tak isto ako sopeko mal superb, jednoducho su to medzikroky ktore su bud na biznis ale len docasne riesenie a obaja napisali ze idu urcite potom do BMW tak co ste zas vsetci vyondeny. Pisu to vo svojich pribehoch a nie do kazdeho jedneho topicu co je na fore, takzvany klub ktory uz davno neexistuje je o ludoch a nie o autach, ako jasne ze ked je to bmw klub nebudeme sa teraz hrajkat s nissanom napriklad ale napisali ze maju na BIZNIS za ucelom obohatenia tejto stranky dalsim peknym autom, u Maja to asi bude M5 a potom mu budete vsetci podlizovat jake super auto a co ale to ze ho ma tak moze dakovat za to napr. passatu to uz vas nezaujima. HOWGH blede tvare