... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, SmartBastard

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
M3driver
Kraj: Bratislavský

Re: BMW X5 E53 telefon

Piatok, 11. Marca 2011, 16:01

ked ten adapter vyberies, nieje zospodu nalepka s uvedenym typom? ja to tak tusim mam, pre Nokiu nejaku starsiu. inak ten adapter si mozes kupit pre iny tel. alebo pouzivat modry zub zabudovany...
M3 -> Ducati

TottiDS
Auto: BMW X5 3.0d
Kraj: Trnavský

Piatok, 11. Marca 2011, 23:56

Pozrem sa na to. Jak viem či mám v aute modry zub?? r.v. 2003 už montovali?

M3driver: zrkadlá už fungujú?

M3driver

Sobota, 12. Marca 2011, 08:53

nefunguju. nechcel som tie plasty rozoberat v zime. ako zistis ci mas zub? napada ma najjednoduchsi sposob a to je, ze skusis sparovat s mobilom. mne to nejde, zatial neviem preco, aj ked viem na 100% ze ho tam mam.
M3 -> Ducati

TottiDS

Sobota, 12. Marca 2011, 18:56

Vybral som ten modul, veru zospodu som našiel typ telefónu. S55. Aj som mal ešte taký telefón, ale som všetky starožitnosti minule vyhodil. =D>
Padľa mňa tam nebude "ZUB" nevidím nikde logo. Ale zato ďakujem

M3driver

Pondelok, 14. Marca 2011, 10:05

TottiDS napísal:
Vybral som ten modul, veru zospodu som našiel typ telefónu. S55. Aj som mal ešte taký telefón, ale som všetky starožitnosti minule vyhodil. =D>
Padľa mňa tam nebude "ZUB" nevidím nikde logo. Ale zato ďakujem

ani ja nemam nikde logo, to by som nebral ako smerodatne... 100% istotu budes mat ked vzadu pohladas BTmodul. ale uz neviem presne kde je. to by ti povedali chalani co sa v tom vrtaju, napr. semtex urcite bude vediet :D
M3 -> Ducati

TottiDS

Streda, 23. Marca 2011, 23:49

Našiel som vlavo v kufri BT modul, je tam aj pass key. A teraz ako ďalej? V rádiu nemám možnosť BT. Len toľko vypisuje, že telefonen aktiviren.. . Ale, našiel som pod sedadlom ešte jedne držiak na telefom, a kabel vychádza spod stredového tumelu pri ručnej brzde. Ináč dosť často keď naštartujem auto pokajú repráky.

M3driver

Pondelok, 28. Marca 2011, 10:59

podla toho co som sa docital, treba aktivovat parovanie BT tym tlacitkom co mas nad adapterom v laktovke. tusim bol postup nasl:
- kluc do zapalovania na 1.
- stlacit tlacitko v laktovke a drzat
- otocit kluc na 2. (zasvietia kontrolky)

drzat dokym sa nespusti parovanie, ktore dokoncis pomocou toho passkey
dufam ze si to dobre pametam, mne to ale nejde. vraj potom jedine cez diag. a to som este neabsolvoval

edit: pozri si toto http://www.ulozto.sk/8450149/ulfownermanual-pdf
M3 -> Ducati

TottiDS

Pondelok, 28. Marca 2011, 19:08

M3driver napísal:
podla toho co som sa docital, treba aktivovat parovanie BT tym tlacitkom co mas nad adapterom v laktovke. tusim bol postup nasl:
- kluc do zapalovania na 1.
- stlacit tlacitko v laktovke a drzat
- otocit kluc na 2. (zasvietia kontrolky)

drzat dokym sa nespusti parovanie, ktore dokoncis pomocou toho passkey
dufam ze si to dobre pametam, mne to ale nejde. vraj potom jedine cez diag. a to som este neabsolvoval

edit: pozri si toto http://www.ulozto.sk/8450149/ulfownermanual-pdf

Noo... podarilo sa. cca za 1 hodinu.
V tom manuali je to tak:
1. Stlačte odosielanie a prijímanie
(Párovanie) tlačidla umiestneného v
stredovej konzoly, po dobu aspoň 1 s
druhý pred zapnutím
zapaľovania a naďalej držať
tlačidlo stlačené cca 2 -
3 sekundy po zapnutí zapaľovania
zapnutá.
2. Uvoľnite tlačidlo.

Raz sa to podarilo, ale nakoniec sa nespárovalo. Potom som to skúšal všeliako a nič. Na strane spolujzdca mám reprák. ktorý ticho vrčí, vtedy som zistil, že kedy prebieha spárovanie resp. vyhladávanie. Pravdu povediac neviem presne ako sa mi to podarilo ale predpokladám, že keď natočím klúčik a do polohy 1 hneď vtom momente sa musí spustiť aj na telefóne vyhladávanie. Keď repák vrčí potom ticho a znovu sa to takto opakuje, tak prebieha vyhladávanie. Ale keď vrčí potom ticho a znovu už len dlho vrčí - z toho už nič nebude. Treba znova skúšať.
Ináč som aj o tom premýšlal, že sú aj telefóny ktoré nejdú spárovať z inými telefónmi (niektoré samsungi - nejaká staršia norna BT alebo niečo také) raz ma na to v Orage upozorňovali, ke´d som chel vybrať nejaký telefón.
Podarilo sa mi to s telefónom SE 5U VIVAZ, takže neni tam problém.
Telefón našiel zariadenie BMW 15362, spároval som ich, potom passkey, OK. :D Blikali všetky tri diódy na rádiu, potom som vybral klúč. Znova zasunul, natočil na 1 a cca. po 20-30sek. samo spárovalo a teraz to už beží OK.
Ďakujem za manuál, ( som rád)

serza
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 23. Októbra 2011, 21:37

Prosím o radu stačí tam zasunout sim kartu tak jak přijde od operatora, nevyloupnutou?Nebo musi byt nejaky adapter?A je jedno jaký operator?At to zkouším jak chci porad mi to pise insert card :?:

jararak
Auto: skodofka 120l

Pondelok, 24. Októbra 2011, 11:50

bud tam zasun celu od operatora, popripade zozen si adapter, nalep z jedej strany lepiacu pasku a vopchaj tam tu malu simku a hura do strbinky s nim (adapterom), malo by to ist, ak pise insert card, mas dobre otocenu kartu?
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

serza
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 24. Októbra 2011, 16:58

Tak to všechno delam dobre a stejne nic.Kartu mam otocenou tim zlatym nahoru.A nemusi se to nejak odblokovat?Uz sem vyzkousel vodafone o2 i t-mobile a porad to nejde. :roll:jo a telefon mam jak posilal obrazek Habulatko1 tady na foru

buboja
Auto: E53 3d.
Kraj: Košický

Streda, 26. Júna 2013, 17:30

ahojte ako vizera ten BT modul a jse ho mam hladat v X5 rok 2005?
ja a ona E53 260PS 0915897103

jararak
Auto: skodofka 120l

Štvrtok, 27. Júna 2013, 09:00

vzadu v pri navigacke/cd menici, je to taka tehla asi 30x10x5cm
ide od toho cierny kablik s cierno/fialovou koncovokou podobnou ako maju wifi anteny/satelitne prijmace
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

mono3
Auto: BMW X5 E53
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 27. Júna 2013, 15:29

mne to tiez nejde sparovat kontrolky blikaju telefon najde BMW 16592 ale neviem ake je heslo aby som ich sparoval

buboja
Auto: E53 3d.
Kraj: Košický

Štvrtok, 27. Júna 2013, 22:23

jararak napísal:
vzadu v pri navigacke/cd menici, je to taka tehla asi 30x10x5cm
ide od toho cierny kablik s cierno/fialovou koncovokou podobnou ako maju wifi anteny/satelitne prijmace

nemas fotku ako to vyzera
je tam jedna taka podobna velka ako pises ty hlinikova pod plastami nieco podobne velke a idu s toho dve kable jedna antena do tohto modulu co neviem tiez co to je vyzera to ako zosilovac ? su tam napojene 3 antenne koncovky a vsetky fialove a jedna koncovka s troma kablikmy plocha
na tej krabicke od BT je nieco napisane ze je to BT ? alebo ako ju spoznam na 100% dakujem totiz ja som skusal podla postupu parovat ale neuspesne nakolko ta teta v radiu somnou vie rozpravat ale nedostal som sa k tomu ze paring !!! drzal som to tlacidlo a otocil klucom podla postupu a nic !!! viem zistit aj cez diagnostiku ci tam ten modul je ? dakujem za odpovede . :idea: :?: #-o hej a este jedna vec ak zalozim tam nokiu co tam ma ist nenabija ju vobec takze ani neviem ci je to funkcne .
Prílohy
20130626_161554.jpg
ja a ona E53 260PS 0915897103

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných