Dnes som začal s tym carbonom, ide mi to celkom dobre nato ze takuto vec robim prvy krat, zatial mam polepene lišty na prednych dverach a palubovke (akurat dvierka nad radiom este nemam, ako sa davaju dole ??? nemate niekto navod??), zajtra si urobim zadne dvere. Stredovu konzolu si necham na vikend lebo nemam čas to rozoberat, a po tme sa mi to nechce robit. Zajtra sem dam foto, tak som zvedavy na vaš nazor
ja som oblepoval listy minuly tyzden tiez som to robil poprvykrat a oblepoval som aj prednu masku ktoru asi budem musiet prerabat lebo ma male nedostatky :) vyzera to inac super budes spokojny :) a zo zvyskov som si poolepoval zapalovace, pera, klucenky :)
F11 520d LCI F20 116d Ex F11 520d EX Superb3V|E60|A8|ML|Superb1 V rodinnej garazi: E71 30d
Nooo včera večer mi vymenili ten separator oleja + dve hadice čo idu k nemu (boli prasknute/zlomene), a auto ide fantasticky je to rozdiel, ide pekne hladko, na volnobeh ani necititi ze je auto naštartovane, nič netrasie, nechveje, proste paradička.... vcera som urobil zopar NEW foto (folie na aute, a Carbon 3M folia v interieri), tak poobede ich sem pridam
Podla mna si tam mal nechat to drevo a mozno dat precalunit sedacky alebo nieco take lebo vtedy to malo aspon aky taky kontrast ale teraz to vyzera tak fadne sedo, ale tvoj voz tvoje napady :)
Pripájam sa k Tvojmu názoru. To drevo tam malo ostať, ale je to tvoje auto, sto ľudí sto chutí.
Maco napísal:
Podla mna si tam mal nechat to drevo a mozno dat precalunit sedacky alebo nieco take lebo vtedy to malo aspon aky taky kontrast ale teraz to vyzera tak fadne sedo, ale tvoj voz tvoje napady :)
Včera som si dal Led žiarovky do AE, ale svieti to slabo , a cez den to vobec nevidno, takže uz sa objednali origo diody od RF-System za 36eur. Tak som zvedavy dufam že to bude silnejšie, zajtra nahodim a odfotim.
No hej, čierny interier je čierny, ale az take upravy ako prečalunit niečo a tak neplanujem (radsej to predam a kupim ine). Dnes som dal auto vytepovat tak potom pofotim, a dam sem aj foto AngelEyes, uz tam mam new led.
Blahozelam dalsi prirastok na vychod nasho kraja. No mate pravdu nieje to take kontrastne ta carbon folia, ale mne sa to velmi paci ako si to spravil neviem ci to je len fotkami, ale u mna mas plus, podla mna to tam velmi pekne sedi a pasuje, a ked si si dal zalezat tak este viac.
Tak nech ti dobre sluzi a prajem radost z jazdy.
Ak mas original Hella svetla tak by som tam dal LED-ky M-TEC od crumar-a, tie su asi najlepsie, ja by som ich bral hned mat Hella svetla.
Inac neplanujes vymenit radio za original ? Jedine toto tam trochu kazi dojem.
BMW 540iM 6-kvalt -----------------------------------------------------------------------------
FREUDE am FAHREN ist ein BMW zu FAHREN und dazu noch ein 8-zilinder.
Rozhodne sa tam viacej hodí karbón ako to drevo. K tým sivým sedačkám to drevo absolútne nešlo. Iný prípad by bol pri koženom interiéri. Len treba dotiahnuť všetky detaily ako volant, panel rádia...
EX 540i6 10/00 EX 540iAT 6/99 EX 540i6 6/99 EX 540i6 2/00 EX 540iA 10/00 EX 323ti 8/98