Kupil som tieto LEDky na osvetlenie SPZ s "jednoduchov instalaciou" len to tam neviem dat,mate niekto nejake skusenosti alebo niekde nejaky navod ako na to?mam e46,dakujem :)
Presne aj ja som nepostrehol to je iba pre M3 nasledne som ich vymenil za diodove ziarovky vyzera to dobre ale po troch mesiacoch mi zacala blikat a uz na jednej strane nesvieti.
ja tam mam diody uz vyse 2 roky a pekne svietia. To je natom, ze tieto diodove ziarovky sa vyrabaju na 12V!! ale vozidla ked je v pohybe - dobuja alternator tak je priblizne 14,1V!!! a ten rozdiel nemaju radi diodove ziarovky. Zacnu blikat a vypalovat sa. Staci ked sa da pred ziarovky klsicku diody - usmernovac. napetie klesne asi o 0,7V a potom bude pokoj.
mám to aj ja na e36tke, a PC mi stále hlási, že to nesvieti, tak som sa nasr.l a pripojil som k nim 2x5w orginálne žiarovky a namontoval som si ich do kufra, aspoň je lepšie vysvietený od vtedy mám pokoj
neviem naco je to dobre vysvecovat si SPZ hmm aby policajti videli lepsie vase cislo ... na Na mojom predoslom aute (seat ibiza) som si poriesil regulator osvetlenia a ubral som ziarovkam ... SPZ svietila, ale menej nemohli nic