... všetko o BMW ...
bmwbros napísal:a kódovat v RJ si nemuseli? keď sta dali silnejšiu batériu?
speculant napísal:na E60 sa bateria zapisuje do RJ len v pripade zmeny z klasickej na gelovu bateriu.
speculant napísal:na E60 sa bateria zapisuje do RJ len v pripade zmeny z klasickej na gelovu bateriu.
mareko258 napísal:napisem len tolko co mam zo svojej skusenosti, menil som aj ja baterku asi cca pred rokom a pol v original BMW servise mal som tam original 70ku a daval som tam 110ku a nic mi tam pani nenahadzovali do RJ tak neviem potom co je pravda, podotykam, nejedna sa o ziadny shit servise ale o BMW kde chodim pravidelne a poznaju ma tam pomerne dobre....
jedine co sa ma pytal ked menil baterku a po vymene ci mam aktivne riadenie .....ze preco to uz neviem, nastavili sa hodiny a cas , datum a vsetko frcalo ako malo ....baterka v aute vyse roka vsetko vpohode...
speq napísal:su to Project X Wheels 10s
je to iba prototyp , zatial sa vobec nepredavaju a tak skoro ani nebudu a ak ano odhadovana cena jedneho bude okolo 500-700 dolarov
speculant napísal:Ak mate inu vedomost treba volat Branovi a poucit ho.
bmwbros napísal:uvažujem nad Varta Silver dynamic 110A, len ešte neviem aká origo. je v mojom ,,bawe,, myslím že tam bude s nižšími hodnotami. Nebude to vadiť?