... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
miso_525d
Autor témy
Auto: SOBI 20
Kraj: Bratislavský

PRIDELENIE NAHRADNEHO VIN CISLA - SKUSENOSTI?

Piatok, 25. Februára 2011, 11:21

ahojte chalani, mate niekto skusenosti s pridelenim nahradneho VIN cisla? ked idem s takym autom, ktore ma pridelene nahr. VIN do zahranicia, je to problem?

totiz - mam jedno auto po buracke, je vpodstate opravene, akurat ze miesto kde bolo, resp. je VINko je vymene, pretoze povodny plech bol natolko poskodeny, ze sa s tym nedalo nic robit a kazdy policajt, ktory by to VIN cislo skontroloval, by si to vsimol, ze je poskodene to VINko.

cize zakonne nalezitosti na pridelenie nahradneho VIN cisla teoreticky splnam, ale zaujima ma, ci mozem ist s takym autom do zahranicia, ci nebudem mat problem...?

jararak
Auto: skodofka 120l

Re: PRIDELENIE NAHRADNEHO VIN CISLA - SKUSENOSTI?

Piatok, 25. Februára 2011, 15:38

no pokial budes mat vsetky papiere s peciatkou, tak by mali aj nemci/taliani a kazda pliaga akceptovat kedze sme v EU
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

martin c
Auto: 520 d Touring
Kraj: Žilinský

Piatok, 25. Februára 2011, 22:04

tiez si myslim ze by to malo byt normalne akceptovatelne v celej EU, samozrejme na mieste zdokumentovatelne, jazyk bude v pripade potreby urcite vyhodou, ale na druhej strane, aka je pravdepodobnost ze ta zastavia a budu kukat win cislo? siece viem ze to robia, ale.....

no neviem...

miso_525d
Autor témy
Auto: SOBI 20

Pondelok, 28. Februára 2011, 00:38

martin c napísal:
tiez si myslim ze by to malo byt normalne akceptovatelne v celej EU, samozrejme na mieste zdokumentovatelne, jazyk bude v pripade potreby urcite vyhodou, ale na druhej strane, aka je pravdepodobnost ze ta zastavia a budu kukat win cislo? siece viem ze to robia, ale.....

no neviem...

no ved prave o to ide, ze by som sa nerad dozil toho, ze ma niekde na dovolenke v chorvatsku zastavi nejaky policajt a nahodou ho napadne, ze kukne vinko a ja budem mat problem, lebo papierom o prideleni nahradneho vin cisla on bude prd rozumiet a kym sa cela vec vysvetli, stravim dva dni na vysluchu niekde v splite, pricom budem mat stastie, ak mi auto nechaju...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných