... všetko o BMW ...
airbone napísal:Skoda pre srandu, ze si nedal tu kablovacku vymenit u nich, som zvedavy co by ti povedali tempuse keby zistili ze po vymene kablovacky za 2000eur ziadne zlepsenie......
cudujem sa tymto kokotom z bmw ako mozu zadrbat takuto picovinu len tak z voleja bez toho aby si boli vedomi velmi dobre znamych problemov s budikmi e34 o ktorych sa pise vsade mozne na internete a aj male decko to uz vie kde je problem. Uz ked ti mali povedat nieco rozumne, tak by to znelo na nove budiky...... ale co to ma spolocne s kablovackou, to nemam tusenia. Nechapem preco do bmw na slovensku prijimaju len cukrarov, murarov, kucharov a tych co ich vyhodili zo strednej skoly zameranej na spracovanie dreva, v prvom rocniku.... Ziadnych odbornikov na elektroniku alebo take nieco..... Tak isto by ma zaujimalo ake skolenia tito ludia absolvuju a ak hej tak aj ci sa na nich fyzicky nachadzaju a ak ano, tak co tam robia...... (mozno sa ostreluju supkami z pomarancov cez verzatilkove trubicky akurat ked sa prebera tema aky je rozdiel medzi plus a minus...... alebo zbieraju huby tzv. "kozare" vo vlastnom nose). Ked sa dnes pridem spytat do akehokolvek autorizovaneho servisu BMW na akukolvek technicku otazku, po ich odpovedi mi to vzdy pripada tak, ze lepsiu alebo minimalne rovnako fundovanu odpoved by som na tuto otazku dostal aj v akomkolvek JRD v kravine u dojiciek, alebo u chlapov na gatri ktori rezu drevo. No tito aspon vedia robit svoju vlastnu pracu poriadne a fundovane, co sa neda o tychto kravatovych kokotoch v BMW servisoch ani zdaleka povedat......
Problem je pravdepodobne v budikoch samotnych. na nete je o tom toho dost - pravdepodobne odidene kondiky v budikoch, staci vymenit za nove, alebo zohnat podobne budiky za par eur a prehodit codierung stecker vzadu zo starych na "nove" aby ti ostali tvoje povodne km a kodovanie vozidla.