... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Autor témy
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: Filcka v zadku

Streda, 23. Februára 2011, 18:20

fortunes napísal:
no ta fabka bude asi na totalku :D ... a panicka povedala, ze jej prislo zle predtym ako narazila, tak ze koli tomu nedobrzdila :oops: (teda ak je to ta PU v Presove 8-[ )... nechcem tu pisat tvoju ECV, ale ak ta filcka co ju do teba posunula mala ECV PO---AG tak PU uz je nahlasena v Allianz z PZP... ked budes chciet nejake info ohladom riesenia PU z PZP tak mi napis spravu :bmwball: (robim vo firme, ktorej auto zepalilo tu filcku)...

Najprv tvrdila ze si nevsimla ze tie auta pred nou stoja, potom neskor az prisla s verziou ze jej prislo zle.... Ze nedobrzdila? Vsak nebrzdila ani jeden centimeter..... SPZ tej filcky si nepamatam, fabka bola BA a biela, mam udaje ohladne toho vasho firemneho auta, vodicky a poistky, tak zajtra zdvihnem telefon a nahlasim to tam.... dik za pomoc, keby nieco, ozvem sa.

JozefSvob
Auto: E92
Kraj: Bratislavský

Streda, 23. Februára 2011, 20:32

Daj cely naraznik na vymenu,tlmice atd atd,vsak to ide predsa z jeho zakonnej aj tak,nie ? :P

airbone
Autor témy
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Streda, 23. Februára 2011, 22:50

tak tak, pomenime co bude treba..... .

Mi_t_is
Auto: BMW E36 325iA
Kraj: Žilinský

Streda, 23. Februára 2011, 23:56

Ach tie ženy.. minule som stal na semafore v miernom kopčeku fakt miernom.. blondinka( ešte som to vtedy nevedel) na svojom SUV asi čakala že už ide zelena tak odbrzdila a začala sa pomaličky pohybovať ku mne #-o tak som tam ked už bola blizko hodil spiatočku a cuvol :D ten čo bol za mnou sa tam pozeral že čo robím.. ale keby som to neurobil tak sa zastaví o mňa.. potom som ju obehol.. šla 30.. niečo hľadala.. ešte sa rozpravala.. a ešte aj odbočovala na križovatke.. doprava.. ale nie vyjazdom do pravej strane.. ale priamo do križovatky a tam odbočovala doprava čo tam je z tej križovatky už zákaz.. a na tom semafore sa kľudne ešte pozerala do zrkadielka :x
Prílohy
Bez názvu.jpg
Bez názvu.jpg (9.16 KiB) 538 zobrazení
Na predaj:

Obrázok
Znaky BMW,Kľúčenka 1er,3er,5er,7er,X rada ,čiapočky ventilov BMW,///M
Reseter intervalov OBDI, OBDII, tlačidlo kľúča centrálu

Predám manžetu radiacej paky E34(pravá koža,nová),Lanko ručnej brzdy E36 -bubon

Kontakt

bassspencer
Auto: BMW e53 x5 3.0d160AT

Štvrtok, 24. Februára 2011, 11:11

ja keĎ som vozil pizzu tak som sa nudieval v aute tak som aspoň blikal nakaždého kto nesvietil chlapi často poďakovali mávnutim ruky alebo smerovkami ale keDˇsom videl že ide žena ani ju nenapadlo že blikám na ňu :D alebo si povedala že asi jej to pristane keĎ na ňu blikajú ;) ... sorry za Ot ...
Now BMW X5 E53 "03 , 3.0d R6 160kW
Now Chevrolet camaro "98 3.8i V6 142kW
Ex Jeep Grand cherokee WG "02 , 2.7crd R5 120kW
Ex Audi A6 C5 "98 , 2.5TDI V6 110kW
Ex Ford Cougar "98 , 2.5i V6 125kW
Ex Opel Tigra "95 , R4 1.4i 66kW
Ex Fiat Punto 2 sporting "01, R4 1.2i 59kW
Ex BMW E39 525TDS "96 , R6 105kW
Ex VolksWagen passat B5 "98 , R4 1.8i 92kW
Ex BMW E34 , 524TD "88 , R6 85kW

chefino
Auto: E60 530xd LCI

Štvrtok, 24. Februára 2011, 13:15

bassspencer napísal:
ja keĎ som vozil pizzu tak som sa nudieval v aute tak som aspoň blikal nakaždého kto nesvietil chlapi často poďakovali mávnutim ruky alebo smerovkami ale keDˇsom videl že ide žena ani ju nenapadlo že blikám na ňu :D alebo si povedala že asi jej to pristane keĎ na ňu blikajú ;) ... sorry za Ot ...

Detto, chlap zapne svetlá väčšinou skôr, než spravím druhý blik, ženská sa ani nekukne. Keby mi z ladviniek vyskočil Obama s dvoma striptérkami, ani to si nevšimnú. Fakt že jedna z 20...

Mi_t_is

Štvrtok, 24. Februára 2011, 13:35

len nech vas pri tom nevedia policajti.. nie je dovolene blikať pokiaľ neupozornuješ z dovodu bezpečnosti.. takže za slnečneho letneho dna o 15.00 ked zablikaš možeš dostať pokutu.. ak ked je aspon zamračené.. dalo by sa to zakecať :).alebo ak niekto ide v šere a ma vypnuté vtedy kľudne možeš :)
Na predaj:

Obrázok

Kontakt

chefino
Auto: E60 530xd LCI

Štvrtok, 24. Februára 2011, 13:45

No svietiť sa má z dôvodu bezpečnosti, on nesvieti, znižuje všeobecnú bezpečnosť, tak ho upozorňujem, z dôvodu bezpečnosti. Som zvedavý, o čo lepšiu rozprávku vyrobí policajt.

Mi_t_is

Štvrtok, 24. Februára 2011, 17:06

http://natankuj.sme.sk/c/5211438/pokuta ... -kedy.html

celkom dobre si prečítať..ale možno ani tam nie je 100%tna pravda :)
Na predaj:

Obrázok

Kontakt

Marty-N
Auto: 523iE39 ex, 530xdE61

Štvrtok, 24. Februára 2011, 19:49

BMino napísal:
pozri si vystuhu, pripadne tie tlmice, ale skor len vystuhu, keby sa pohli aj tie tak by nemusel dobre sediet

..prosim ta co može byt stymi tlmičmi,lebo chytil som hodiny,este ked bol sneh,a oprelo ma to o kameny plot,nič hrozne,ale predny naraznik sa na spolujazdcovej strane posunul asi o dva centi ku kasni,a trocha na tej strane ovisol...este som to neriešil,kedže na jar mam nachystany už Mkovy naraznik,tak som sa chcel spytat,co može byt este poškodene..???Bol to mali tukanec,tak nwm ci by to nejako mohlo poskodit vystuhu,skor som myslel ze ten tlmič može byt porušeny...da sa to nejako spet popravit ten tlmič,alebo je treba novy???
BMW E39
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 246 neregistrovaných