Jozef: tazne je uz zapisane
Takze mame tu nejake novinky, dneska sa lestilo pripravkami od Meguiar's. Lak bol zasednuty a nemal lesk ako niekedy. Vybral som preto Ultimate compound na omladenie laku a odstranenie patiny, ako vosk isiel Gold class carnauba wax.
1. Ako prve sa auto dokladne umylo. Lestickou sa aplikoval pripravok Ultimate compound. Komplet cely lak + svetla!! - vsetko naozaj so super vysledkami. Patina a sedost laku uplne zmizla, cierna farba je ovela tmavsia ako predtym. Vsetky skrabance z laku zmizli. Minul som priblizne tretinu - polovicu balenia. Urcite som ale nesetril, vsetky casti karoserie boli osetrene 2x. Stopy po umyvani v umyvarke este stale vidiet proti svetlu, alebo pri urcitom pohlade zblizka - na to su ale urcene ine pripravky, ja som shvalne teraz nepouzil - neskor pokracujeme
2. Tu bola aplikacia ozaj zaujimava nakolko vosk nie je klasicky tekuty ale pevny, nanasa sa dodavanym aplikatorom. Po vylesteni zostala na povrchu tenka ochranna vrstva vosku, dolestoval som na 2x nakolko som bezal na kavicku v BB.
Ked sa na auto pozriem tak sa to ani neda porovnat, proste uplne nieco ine...

Tak cakam komenty a nazory.
takto vyzeral lak pred osetrenim - vsetko fotene zblizka, auto je uz po umyti - lak naozaj nic moc po tejto zime

dnes v hlavnej ulohe:D

foto prvej fazy

zadna kapota uz vylestena

predna kapota

http://img267.imageshack.us/img267/605/dsc2082.jpg[/img]
zadna kapota

vylestene predne svetla

zozadu

moja oblubena foto