... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Petooo napísal:Trenciansky fuserklub sledujem a rozmyslal som uz aj nad tym,ale skusam este,co ine by sa nasloDakujem za radu
nori330ci napísal:Cauko.ak sa obavas naseho fuserklubu tak nemusis bo sme uz montovali na m3 e46 bastuck a ked aj tak sa obavas mam mechanika z bmw z tn turnej a ten ma zlate ruky.tak ak chces tak mi napisrad pomozem
Petooo napísal:To urcite nie,ze by som sa obavalSledujem forum dobry rok,aj Vas fuserklub a vydim,ze ste sikovny a navyse aj tipci
Skor neviem,asi som chcel mat z coho vyberat
Viem,ze to nemoze byt nejak brutalne zlozite a ze sa tu riesia zlozitejsie veci,ale mal som pocit,ze si skor pomahate navzajom a ja nemam ani skusenosti a doma mam akurat tak hever a nejaku tu vietnamsku gola sadu
![]()
Ale urcite by som sa rad ozval
Petooo napísal:Planujem si v najblizsich dnoch objednat tlmic vyfuku Bastuck a kedze nemam potrebne vybavenie,priestor a ani zrucnost![]()
prosim Vas o pomoc...Nanasiel by sa niekto,popripade neviete o niekom sikovnom v Trencianskom kraji,kto by mi ho dokazal prehodit ? Samozrejme ze nie zadarmo
Montaz by mala byt jednoducha,vraj sadne na uchyty bezproblemov,ale sam sa na to necitim a nepotrebujem nieco po.ebat
Dakujem