... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Mirec-e39
Auto: BMW 520i - e39
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 17. Júla 2008, 08:23

Peppo napísal:
a jedneho dna sa stane taka vec ze sa nebudes vediet pohnut na ziadnom prevodovom stupni... pripadne pri vacsom plyne a zaradenej rychlosti ti len vyletia otacky a spojka smykne...

Presne toto iste sa stalo mne na CARATE, uz od kupy auta mi spojka zaberala strasne vysoko, dal som si 3 sprinty, trochu blbnutia a uz som sa s autom nepohol, daval som menit cely spojkovy set (lamela, pritlacak, lozisko) a teraz spojka zabera uplne paradne a aj o dost nizsie
By Mirec Wehicle
BMW 520i e39 ´96

Pepe
Auto: bembo
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 17. Júla 2008, 21:49

Relatívne vyzerá, že má kúsok pred smrťou. :cry: Ešte može byť jedna vec a to, že je "napálená", to znamená, že chytila na povrch sklovinu. V tom prípade ju stačí prebehnúť jemným šmirgľom.Keď jej nakladáš viac ako znesie, tak potom sa prehrieva. Druhá vec je, pri výmene max. pozor na mastnotu! Stačí málo a je to v ...

Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 19. Júla 2008, 10:05

no tak pocit ked spojka smyka poznam velmi dobre, na 540i som skoro nezasiel na prepis:))))

slamec

Sobota, 19. Júla 2008, 14:19

kukni si to

to nieje spam

R.D.
Kraj: Prešovský

Re: Problem so spojkou

Nedeľa, 20. Februára 2011, 21:17

cawte, mam taku otazku: da sa podla vas pohnut do kopca bez plynu iba na spojke ? prosim nepiste tu ze je to neefektivne a ze to nici spojku aj motor ... iba ci sa to da. ja si totiz myslim ze ak sa spravne podrzi spojka v zabere tak sa to da, ale este som to neskusal tak sa pytam.

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 20. Februára 2011, 22:46

zalezi od kopca...teda kopceka...na malinkom kopceku je to v pohode to sa pohned ale do riadneho kopca no neviem...zalezi aj od objemu motora kolko ta podrzi
E36 compact 316i           (||||)(||||)

Romeo
Auto: BYD
Kraj: Košický

Pondelok, 21. Februára 2011, 17:36

lahsie sa pohyna dole z kopca ;)
Klub netvoria autá, ale ľudia.

BMWklub.sk /// Vsetko o vaších komplexoch.

VW Golf MK4 biturbo, ///W Power Chiptuning na 386 PS.

Tomzy17
Auto: BMW 330Dx e46
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 19. Júna 2011, 23:20

Zdravim Vas bavoraci, mam problem s mojim autom, ktory mi ubera roky zo zivota. :( Problem je v tom ze my smykala (pravdepodobne) spojka, vsetko tomu naznacovalo, tak som si objednal set LUK, ze ju vymenim, spojka je uz vymenena, no nenastala ziadna zmena, nadalaj presmykuje, na 1 a 2 stupen to este ide, no na napr 5 stupni sa len jemne dotknem plynu a smykne, nejde mi do hlavy ako je mozne ze stale smyka, respektive co to moze sposobovat??? som bezradny, dakujem za kazdu radu.
Uz som pochopil co je to radost z jazdy!

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot], Google [Bot] a 22 neregistrovaných