... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
ViktorDDD napísal:je to snímač tlaku turba, ide do toho hadička zo sania, skús tú hadičku odpojiť auto stratí polovicu výkonu, s tlakom paliva to nemá nič spoločné keďže je do toho zapojená hadička ktorá vedie do sania
ViktorDDD napísal:ja na e34 TDS mám na tom držiaku pri naftovom filtri len snímač tlaku turba, a 2 podtlakové ventily na EGR a roletku chladiča, snímač tlaku paliva nemám, naftová hadička ide priamo do držiaku filtra a z tade do čerpadla takže nejaký snímač tlaku paliva by mal byť potom v tom samotnom držiaku filtra, nie mimo toho, to čo máš v červenej kocke na prvom obrázku bude snímač tlaku turba, resp. u mňa to vyzerá rovnako
keď je hadička do snímaču dobrá, tak ti môže zadrhávať regulácia obtoku ako to opísal TT-simik, a obtokový ventil je stále otvorený, keď na tú hadičku zo sania do toho snímaču pripojíš cez T-čko manometer tak môžeš merať tlak turba keď pri plnej záťaži nenabehne cca 1bar tak bude zrejme problém s tým obtokom treba prečistiť
ViktorDDD napísal:je to snímač tlaku turba, presne tak sa auto správa ide cca na pol výkonu keď je s ním alebo s hadičkou problém, čiže auto ide na núdzový režim
ViktorDDD napísal:nový stojí určite pekné peniaze a asi len v bavarii, ale nemusí byť problém len v tom snímači, poprvé by som to dal na diagnostiku či nevypíše čo je zlé, skontroloval obtok turba, atď., keď píšeš akoby ti netlačilo turbo poriadne tak poprvé by som odmeral tlak turba či je v poriadku