no takze riesim to tu znovu....
lebo uz mi dlhsie svietila rezerva hoci po case sa to dvihlo na neakych 10-13 litrov, a dnes som tam natankoval 45,5 litrov a nadrz mi ukazal sotva 30 L a aj po hodine sa to neako vyrazne nemenilo
Tak som to otestoval cez tie testy na BC a pri 6 teste mi ukazalo ze v lavej nadrzi je 0.5 L a v pravej 30.0 L a ked som dal dalsi test, tusim 7 na kontrolu plavakou, ukazalo mi posledne cislo 2, co znamena ze jeden alebo oboje su chybne..... takze urcite to bude ten lavy co ukazuje skoro nulu
ale vtedy som lavy mal vonku skoro uplne (nechcel som odpajat hadice), ziadne poskodenie som nevidel a ked som napojil multimeter, tak mi to pekne na konektore menilo odpor podla plavaku. Ked som ho vlozil naspat a zmeral som odpor oboch plavakou, tak bol skoro rovnaky. A kontakty som vsetky prestiekal kontoxom.... no kde moze byt chyba, co s tym lavym plavakom?
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
uz som sa aj porozhliadal v BMW WDS a zistil som ze plavaky si priamo napojene na budiky, kazdy ma dva kable..... je moznost ze su vadne budiky? ja vy nich chybu nevidim idu ako maju, aj test 2 je ok.... tak neviem co dalej.....