... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, SmartBastard

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
maros.x5
Auto: E70 3.0sd
Kraj: Prešovský

Re: X5 vs Outlander

Nedeľa, 26. Decembra 2010, 20:12

Mechanik v značkovom servise mi povedal, že už ani nové BMW nie je to čo bývalo, čo som ostal dosť zarazený. Neviem čo je na tom pravdy.
BMW X5 E70 3.0sd, M paket, 21" 128, - 40 mm, H&R podložky, ku LOGIC7 sub JL Audio 13w7, GZPA16000d, GZBP12.3500, TV tuner, DVD menič, LCD monitor, Eisenmann, LUX H8 v3, ... príbeh
BMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 24. Januára 2011, 14:59

raz som dosiel za outlanderom ku tescu a vravim chlapikovi ze tecie vam olej a on kde, za minutu co stal mal pod autom asi 2x1m oleja, niekde z diffu by som povedal, mozno prevodovka, nadherne spracovanie.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

maxete
Auto: Fiat 500
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 15. Februára 2011, 19:16

jararak napísal:
raz som dosiel za outlanderom ku tescu a vravim chlapikovi ze tecie vam olej a on kde, za minutu co stal mal pod autom asi 2x1m oleja, niekde z diffu by som povedal, mozno prevodovka, nadherne spracovanie.

Hmm, je mozne, ze aj japonci pokulhavaju, ale ja okrem 5ky jazdim uz vyse 5 rokov aj na Colte, auto bolo kupovane ako nove a zatial sa tam menil len olej, benzin a ziarovky. V lete bude mat 6 rokov a stale je napr. povodna baterka, ktora startuje aj pri minus 20, nakolko je auto stale von. V domacnosti mame este dalsieho colta, ktory bol kupovany o rok a pol neskor a tam je to uz horsie. Auto vrzga, bucha predna naprava a ma najazdene o 20 tisic menej ako druhe mitsubishi. Urcite je to aj dan za skvele cesty, no celkovo citit horsiu kvalitu vypracovania. Nuz asi sa setri aj u japoncov. :-)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní