... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
habinho napísal:Zdravim pani,
mam taky drobny problem, obcas mi nejde zamknut auto dialkovym ovladanim na kluciku..ano cital som tu na fore ze blbe relatka atd ale to nebude ten problem..takze stava sa to ked rano (alebo po dlhsej dobe) dojdem k autu, normalne sa odomkne dialkovym, nastartujem presuniem sa niekam zastavim a auto nejde zamknut dialkovym, musim klucom do zamky zamknut..ked potom po nejakom case idem zase inde tak uz to vatsinou zacne fungovat (po urcitom case a vozeni), proste nejde to iba po ako keby dlhsom case ked auto stoji..ked sa mi to minule stalo pred domom ze neslo zamknut tak som zobral nahradny kluc ( ci je chyba v aute alebo v kluci) a tym uz zamknut islo (tym co pouzivam neslo a tym druhym islo)!!!!..takze to asi nebude problem v relatkach..takze moze byt problem niekde v kluci?..lebo ked stlacim zamknutie tak normalne blikne ta cervena ledka, len sa nezamkne auto..s odomykanim problem neni..a ked uz je tak stred dna ze lietam kade tade tak to uz funguje stale, proste nestava sa ze ked stlacim tak obcas zamkne a obcas nie..ked to rano nejde tak to mozem mackat aj milionkrat a sa nezamkne, ale ked to uz funguje tak to na kazdy jeden krat zamkne..nerozumiem tomu, moze byt nieco s klucom?..slaba baterka v nom alebo?..dakujem za vsetky rady a tipy..
Slafino napísal:No ja mam tiez taky problem, ale zase neodomknem, hlavne ked je horuco, ked je chladnejsie je vsetko ok, ale ked je horuco tak mi neodomyka ani manualne a ani dialkovym....kde moze byt problem? Dik