Štvrtok, 3. Februára 2011, 20:26
Ahoj,
naposledy na E60-ke som riesil tento problem (535D). Diagnostika nic nepomohla, najskor som kupil u Webasta palivove cerpadlo (vraj tam je chyba), po dmeontazi zistene ze aj povodna funguje, akurat ze nedostava prud - pohon.
Dalsia alternativa ze vraj JEDNOTKA, ako u teba. Skusil som druhe WEBASTO.
Tu by som rad kazdeho upozornil na moju skusenost, dosledkom blbosti
Napriek tomu ze WEBASTA maju ten isty konektor, nie su identicke a nedaju sa vzdy navzajom menit!!!
Doporucujem to ani nekusat, a casto ani identicky typ na stitku neznamena, ze to bude to iste.Mne po zapojeni sa spustili stierace :))) pri vypnutom zapalovani!
Islo spat povodne, v ktorom sme odskusali natvrdo vsetky casti ci su funkcne (zhavenie, palivove cerp, samotne kurenie a obehove cerp. na vodu)
Nefungovalo mi iba obehove cerpadlo na chladiacu kvapalinu, a tak to vyzera.ze tu je problem. Totiz po odblokovani webasta cez OBD mi fungoval do chvile, ked mu zacalo byt "horuco", ale obeh sa nezapol. Opakujem, diagnsotika nic neukazala!
Ak by si mal predsa len pokazene webasto, mne zostal jeden na sklade vo verzii, ale nie na typ, ktory si mozes spustit aj cez dialkove. Ja mam totiz prave taky typ, a ten ktory funguje iba pocas jazdy mi tam nesedi.