... všetko o BMW ...
coWon napísal:cele mi to pride divne... vies, ked ma niekto znamosti tak KOčko neznamena nic, urobena na ulici a do systemu natiahnute somariny... viem, lebo aj ja som mal taku moznost ale urobil som si ju poctivo uz len zo zvedavosti ci ma kupujuci neklamal (:
ide o to ze bmwáky su auta co toho znesu hodne (kvalita ex aj interieru) a preto sa neda az tak orientovat v kilometroch ako napriklad u VW koncernu. toš moje skusenosti z praxe
coWon napísal:kupoval som tiez e9* a zopar som ich obehal
hento vyzera na 180000km a nie na 80000
sam som si kupil so 150000km a mam o 70% zachovalejsi interier, iDrive, béžový introš... mozem ukazat (sice nemam xenon)
ked chces, mozem ti to auto ocekovat... motorizaciu, zotrvak, spojka, prevodovka, loziska... hentie auta poznam aj zo spanku (: zvuky, studeny start, trasenie a atď...
nejako si to prever, hlavne km .... dalsia vec je ze ma dorabane zadne PDC, nema delene sedadla, asi ani sklapatelne, obyč. radio
cena hentoho je tak 10000€
sopeko napísal:
neviem ci bmw znesu vela ale na E90 je tragicke pogumovanie okolo otvarania okien...v AWT na zlatych bola na predaj trojka co mala 15.000 najazdene, svetly interier a okolo otvarania okien chybala polka gumy, uplne doškrabana....