... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
energie21 napísal:ten krokový motor voľnobehu ho kde nájdem aby som ho vedel pozriet ako to vyzerá
herri13 napísal:No kedze mas skoro vsetko pomenene, tak si myslim, ze to bude, teda nevidel som presne motor z 318is, ale az tak daleko od 318i nebude mat. Mne robilo nieco podobne a mal som povolene plynove lanko, hore pri skrtiacej klapke som si ho jemne dosteloval a bol pokoj.
Mozno blbost ale skusit to mozes.
mirekE36 napísal:mne robilo to iste ..nastartoval som a musel som popridavat inak mi auto zdochlo..proste ho nejak dusilo...problem bol v tom ze som mal upchaty katalizator..ten sa vyrezal navarila sa trubka a bolo po probleme.teraz nastartujem a nemusim do plynu ani tuknut...mozno to neni tvoj problem ale ja som tiez tak kontroloval vsetko az mi niekto poradil pozriet katalyzator
herri13 napísal:No kedze mas skoro vsetko pomenene, tak si myslim, ze to bude, teda nevidel som presne motor z 318is, ale az tak daleko od 318i nebude mat. Mne robilo nieco podobne a mal som povolene plynove lanko, hore pri skrtiacej klapke som si ho jemne dosteloval a bol pokoj.
Mozno blbost ale skusit to mozes.
energie21 napísal:ten krokový motor voľnobehu ho kde nájdem aby som ho vedel pozriet ako to vyzerá
security71 napísal:ten motorcek volnobehu je skryty pod sanim tak dobre je zasity
eko.fresh napísal:
iba m42 ho tam ma m44 nie