... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
miraso
Autor témy
Auto: BMW E46 320D
Kraj: Trnavský

E46/320d - dymenie z pridavneho kurenia

Piatok, 4. Februára 2011, 17:35

Ahojte

mam taku otazku, mam pridavne kurenie webasto (len to co ide ak je motor zapnuty)a obcas sa mi spod auta zacne dymit (niekedy na krizovatke ak stojim..), niekde v miestach spod spolujazdca. S najvacsou pravdepodobnostou je to to kurenie, lebo dnes sa mi zacalo dymit este ako som vypol motor, tak to cerpadlo vo webaste este vrndzalo chvilu a vtedy sa odtial zospodu dymilo. Ma to webasto nejaky vlastny vyfuk, alebo to ide do vyfukoveho potrubia do auta (predpokladam, ze to musi nieco vypustat, ked to zerie aj naftu) a ja tam mam len niekde dieru :shock: Robi to este niekomu kto ma toto kurenie?

Dakujem

Roland85
Auto: BMW E46-320d/100kW
Kraj: Banskobystrický

Re: E46/320d - dymenie z pridavneho kurenia

Piatok, 4. Februára 2011, 17:48

Jasne, ma to vlastný vyfuk za kolesom spolujazdca. je to uplne normalne...tiez dymim ako indian...pozri sa pod auto a uvidis presne kde je.je mi to dymenie trochu neprijemne hlavne ked pocas chodu webasta nastupi ku mne niekto ako spolujazdec tak mi ten dym-smrad presne vojde krasne do auta...Caf

radovan53

Piatok, 4. Februára 2011, 18:42

Ja som mal ten istý problem a bol som s tým aj vo Webaste a tam mi povedali že pravdepodobne je zlý horak ktorý stojí okolo 150eček (alebo ako sa tomu hovorý).Ja som to vyriešil tak že som odpojil napajanie.Trošku sa dlchšie zahrieva ,ale aspon nedymim . :D
BMW E46 320D , 100KW

miraso
Autor témy
Auto: BMW E46 320D

Piatok, 4. Februára 2011, 21:09

radovan53 napísal:
Ja som mal ten istý problem a bol som s tým aj vo Webaste a tam mi povedali že pravdepodobne je zlý horak ktorý stojí okolo 150eček (alebo ako sa tomu hovorý).Ja som to vyriešil tak že som odpojil napajanie.Trošku sa dlchšie zahrieva ,ale aspon nedymim . :D

A to ako casto ti dymilo? Lebo mne co si aspon vsimnem je to asi raz za tyzden, za dva..a to jazdim na aute kazdy den a webasto mi ide kazdy den asi od decembra..

TT-SIMIK
Auto: BMW

Sobota, 5. Februára 2011, 11:48

Ak ideš kratku vzdialenosť a vypneš motor po par krat tak to webasto po vypnutí musí dohorieť a odvetrať, a ak je studené viacej krát tak sa to usadi vo vyfuku a potom zadymí,ale nie stale a nie až tak dlho, ak by si išel a nezastavil tak si to ani nevšimneš.....))))
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

misi24
Auto: BMW 320D 100KW
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 10. Februára 2011, 10:01

z vlastnej skusenosti odporucam dat len vycistit to webasto..ja som tam mal ridane vela bordelu...mne robilo to iste...studeny motor vsade dym z toho vyfuku a hadam vsetko nasalo do interieru...vybral som ho von a dal vycistit...nic nemenili...len vycistili a poskladali...po znamosti zadarmo... :smile: ...zalozil som ho do auta a odvtedy uz nedymi a pekne funguje tak ako ma...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní