... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

bmwtt.sk

nihil
Autor témy
Auto: e39 525tds
Kraj: Banskobystrický

e39 r.96 xenony svietia nizko

Pondelok, 31. Januára 2011, 20:33

ahoj, chcel by som Vas poziadat o pomoc alebo radu. mam e39 525tds r.96 a original xenony. pri starte a zapnuti svetiel spravia pohyb hore dole ale svietia dost nizko. kolega mal ten isty problem ale s obyc. svetlami. kupil nejake umelohmotne nastav. cca 20 evri, vymenil a vsetko ok. volal som do predajne, kde mi povedali ze xenon sa neda rozobrat a tym ani nastavit. viete mi niekto poradit co s tym mozem robit? vdaka

p.s.: skusal som najst cez search podobnu temu, ale nesiel som nic, tak ma neukamenujte ak sa to tu uz preberalo. :D

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: e39 r.96 xenony svietia nizko

Pondelok, 31. Januára 2011, 21:33

skus chytit za steker xenon a hyb nim, ak ti to ide hore dole, tak mas v riti ticky nastavovania, tie idu vymenit, bud cca 40 euro plastove originaly, alebo 80 u crumara hlinikove.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

GhostSK
Auto: BMW 530dtA E39 2000r
Kraj: Košický

Utorok, 1. Februára 2011, 08:29

mam dojem zee mam to iste v prdely :D

len stym rozdielom ze mne sa prave svetlo podvihne teda pohne sa pri nastavovany mam automaticke nastavovanie ale stale svieti nizsie ako lave moze to byt hento?

dakujem.

jararak
Auto: skodofka 120l

Utorok, 1. Februára 2011, 19:26

ghost, pokial s nim hybes, mas zlomene, ked nie, mas ho chujovo nastavene.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Maco
Auto: visavytena pajta

Utorok, 1. Februára 2011, 22:16

Ako Jardo pise, ked vies s tym hybat alebo ked tam mas nastavovacie "gulicky-regulatory" cim sa da nastavit vyska a hybes nimi a oni nic tak mas v prdeli nastaovacie tycky, 16€ sada na jedno svetlo ale su tovelmi dobre investovane peniaze, ja som tak jazdil 6 mesiacov az mi to povedali a t eraz to je o 800% lepsie. Mal som obidvoje polamane :D
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

nihil
Autor témy

Piatok, 4. Februára 2011, 08:21

jararak: skusil ho teda chytit za steker a hybat s nim. hore dole sa hybat neda, skor do bokov. ale ked zapnem svetlo, tak urobia ten pohyb hore dole, potom ale ostane svietit dost nizko. kde by som to mohol skusit nastavit? a daju sa pri xenonoch vymenit tycky? lebo v predajni mi hovorili ze xenony sa nedaju rozoberat. diky

Maco

Piatok, 4. Februára 2011, 12:56

nihil napísal:
jararak: skusil ho teda chytit za steker a hybat s nim. hore dole sa hybat neda, skor do bokov. ale ked zapnem svetlo, tak urobia ten pohyb hore dole, potom ale ostane svietit dost nizko. kde by som to mohol skusit nastavit? a daju sa pri xenonoch vymenit tycky? lebo v predajni mi hovorili ze xenony sa nedaju rozoberat. diky

Daju sa rozoberat :D ako to ze potom mne sa dali vymenit a mam tiez origo xenon hella :) Predajna je asi leniva :D
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

nihil
Autor témy

Piatok, 4. Februára 2011, 13:30

Maco: dik za odpoved, neviem Ti presne povedat typ co mam, su to tie stare hella xenony, co maju oranzove smerovky. cital som aj tu, ze xenony sa nedaju rozoberat, ale potom som si to precital este raz, pisal tam atc525 o nejakych FL.
este jedna vec, budem potrebovat kupit nove ziarovky, ake odporucate? momentalne mam jedno svetlo do zlta, druhe do modra :D

Maco

Piatok, 4. Februára 2011, 14:18

nihil napísal:
Maco: dik za odpoved, neviem Ti presne povedat typ co mam, su to tie stare hella xenony, co maju oranzove smerovky. cital som aj tu, ze xenony sa nedaju rozoberat, ale potom som si to precital este raz, pisal tam atc525 o nejakych FL.
este jedna vec, budem potrebovat kupit nove ziarovky, ake odporucate? momentalne mam jedno svetlo do zlta, druhe do modra :D

Tak tak len tie predfacelift (velka smerovka) sa daju vymienat tycky a pofacelift (mala smerovka) sa uz nedaju alebo co aleb oto tam je nejak inak vykumane.
Ked ides kupovat vybojky tak radsej kup par aby si nedopadol ako teraz ze mas jedno take a jedno take, ak mas D2S co asi mas tak napis crumarovi http://www.bmwstyle.sk/index.php?route= ... ry&path=53
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

crumar
Auto: 528i
Kraj: Žilinský

Piatok, 4. Februára 2011, 14:22

Pred faceliftove svetla sa daju rozoberat bez rozdielu xenon/halogen. Do tychto svetiel sa daju kupit nastavovacie tycky v BMW. Link

Obrázok

Svetla po facelifte su lepene. Do tychto svetiel sa nedaju kupit nastavovacie tycky v BMW. Maju iny tvar.

Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 17 neregistrovaných