... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
k33p napísal:to vas ešte nezastavil Tifo - neoprel o kapotu auta so zbraňou v ruke a slovami "ukaz mi trenky lebo tam si vsetci skovavaju drogy!" (odpoved nie znamena - predvedenie na stanicu kde vas vyzlecu a nasledne cesta spat MHD k odstavenemu autu)...a ked nic nenajde i po druhom "nahliadnutí" = ukazujete mu to dobrovolne aby vas nepredviedol ((: tak vam este pre istotu povie ze ci ideme na odber krvy lebo ma podozrenie ze ste nadrogovany - odpoved nie znamena ze vam je opraveny odobrat VP (rovnako ako odmietnut fukat) odpoved ano znamena ze auto zamknete tam kde ste zastavili a ide sa na odber do nemocnice a potom MHD spat k autu ((: jo a nebodaj mate v aute/u seba teleskop alebo boxer tak vam da aj puta ze ste potencionalne nebezpecny ... a slova typu moj otec/mama je ten a ten alebo moj priatel/priatelka je taky a onaky mafian vam zarucuje 8-24h v cele predbezneho zadrzania bez udania dôvodu - všetko zákonné 171 to ma vymyslené dobre :))
bassspencer napísal:zatiaľ ma nikdy ešte nestopli čomu sa divím lebo mám folie a aj čierné zadné svetla . Momentáln by našli isto zopár problémov :
neviem totižto nájsť veľký techničák![]()
Nemám platnú STK
Nemám vyplatenú poistku
tuším dezen nie je dosť hrubý
svetla svietia kaje taje
zrejme tie zastriekané svetla
Neuplná povinná výbava
Ak im natáram že moju rezervu má kamarát čo dostal defekt asi nepochodím hm![]()
a skoro vždy vyššia rýchlosť ako je zdravé![]()
Na všetkom sa ale pracuje a po dlhej dobe neska valím pre auto ktoré som včera odovzdal na STK a emisnú ...
Ehm a čo by mi asi za tieto neduhy pobrali resp. napalili ?
cretino napísal:ja som nikde nepisal že su to moje zažitky, naštastieJozko, to mas teda luxusne zazitky..![]()
![]()