... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Re: Policajne kontroly ČO sa kontroluje

Štvrtok, 20. Januára 2011, 22:49

vsade sa najde nejaky takyto P ;) ale tiez ho k tomu musis vyhecovat :mrgreen: proste mozes si vzdy za to aj sam... poznam taketo typy ;) su ludia ktory radi vytvaraju taketo situacie a vyhladvaju problemy a potom si na nich takyto policajti(urdacnici, ucitelia, profesori a ine "autority" ) zgustnu :mrgreen:
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

GOMEZ
Auto: 318TDS & GOLFII
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 20. Januára 2011, 23:04

vždy ked ma zastavili, tak STK,EK,techničak ,občiansky,vodičský, pozerali na špz a techničak,a potom automaticky fukať.Neviem či vyzeram ako alkač ...ale čo narobim.PZP odomna nikdy nechceli a ani nič ine \:D/
Obrázok
E36 318 TDS touring
GOLF mk2 1.6 GTD GREEN POWER

gomez89
Auto: E39 530dA
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 20. Januára 2011, 23:11

Normalna cestna kontrola-VP,OP,PZP,STK-EK,vezme tecnicak pak nasledne ide dozadu kuknut SPZ,vrati sa spat,odovzda papiere so slovami,Dakujem,prajem prijemnu cestu...
Zastavenie majakmi-maju na to nejaky dovod,t.z. urcite mi hrozi aj pokuta :D Dobry vecer pan vodic,cestna kontrola,predlozte doklady potrebne na vedenie motoroveho vozidla...bla blaa.. VP,OP,PZP, skoro vzdy v tomto pripade,STk-EK,OSVEDCENIE OD FOLII.prekontroluje to,pozrie SPZ,kola v technicaku,potpm dojde k oknu,"vystupte si z motoroveho vozidla" vystupim,otazka..."pozili ste alkoholicke napoje,alebo ine omamne latky",da mi fukat.potom kufor,medzi tym druhy polickar svieti do auta,obhliada auto,majaky su furt pustene,STOP blika furt :lol: kam idete pan vodic? a ja nato,domov,jak furt 8) aôe vzdy si najdu nejaku prkotinu,za co mozu jeb.. asi tolko. toto sa mi vacsinou stava furt v PO,v BA malokedy.V PO som asi velmi napadny,nemaju problem to otocit,ked idu oproti a drb predomna..
e36-m52b25-limo-M packet-technoviolet metallic
e39-fL-530d-limo-antrazitmetallic
rr-l322-3.0d-m57-javablackmetalic
e66-750Li-n62n-monacoblaumetallic

shark2
Auto: Bmw Fko
Kraj: Žilinský

Piatok, 21. Januára 2011, 11:06

=; na roznych autach a roznych miestach rozne :D =;
napr. Nemecko- BMW e92(mala mesiac od novoty) na dialnici z Mnichova autobahn polizei pri "mekaci" auto co viezli kamarati ich nejak nezaujmalo len lustrovali bawor VIN v kompe co mali v aute, moje doklady komplet, auto pisane na inu osobu tak sa vypytovali, o xvilu mi vratil doklady ospravedlnil sa za zdrzanie ze vsetko OK a poprial stastnu cestu (skoro ako na Slovensku)
Rakusko, Slovinsko na hraniciach: octavia , E90(mala tyzden od novoty) komplet doklady VIN,aj drogy hladal, Pajero na 20" a cierne folie tak zas komplet doklady :) v rakusku zvykli zelene karty pozerat pri kontrole, aj od privesu technicak europsky a bol prepadnuty co som si nevsimol a on huj ze v unii palti ten druhy oni niesu unia ma otocil na iny prechod o 15km dalej ze tam mam dake papiere spisat, prisiel som tam a colnicka dobro jutro, sretan put a nic, zalezi od cloveka( to bolo vtedy co hrvati dostali na <> vo futbale :D )
Madarsko,Polsko: doklady a co je v kufri
Slovensko: komplet doklady, TK, EK, PZP, folie, kolesa, co je v kufri, lekarnicku..
Zhrnutie: po europe celkovo som co to najazdil a nikde fakt NIKDE niesu take "organy" ako u nas, a to vsade sa meria a neviem co, beriem ked porusim alebo namatkova kontrola, nemam co skryvat nech kontroluje aj VIN aj hocico, ale NIKDE sa mi nestalo ako u nas ze zacne kontrolovat a skonci neviem cim lebo hlada kde by cloveka doje*al( ked kolesa OK zrazu ze folie ked OK tak lekarnicka ked OK tak este vesta atd..)
Zaver: slovensko= policajny stat
E92 330xdA ex
E90 320xdA LCI ex

cretino
Auto: ..kombik :)
Kraj: Bratislavský

Piatok, 21. Januára 2011, 13:07

k33p napísal:
to vas ešte nezastavil Tifo - neoprel o kapotu auta so zbraňou v ruke a slovami "ukaz mi trenky lebo tam si vsetci skovavaju drogy!" (odpoved nie znamena - predvedenie na stanicu kde vas vyzlecu a nasledne cesta spat MHD k odstavenemu autu)...a ked nic nenajde i po druhom "nahliadnutí" = ukazujete mu to dobrovolne aby vas nepredviedol ((: tak vam este pre istotu povie ze ci ideme na odber krvy lebo ma podozrenie ze ste nadrogovany - odpoved nie znamena ze vam je opraveny odobrat VP (rovnako ako odmietnut fukat) odpoved ano znamena ze auto zamknete tam kde ste zastavili a ide sa na odber do nemocnice a potom MHD spat k autu ((: jo a nebodaj mate v aute/u seba teleskop alebo boxer tak vam da aj puta ze ste potencionalne nebezpecny ... a slova typu moj otec/mama je ten a ten alebo moj priatel/priatelka je taky a onaky mafian vam zarucuje 8-24h v cele predbezneho zadrzania bez udania dôvodu - všetko zákonné 171 to ma vymyslené dobre :))

Jozko, to mas teda luxusne zazitky.. :oops: :D

Slovensko: zavisi od typu auta :oops: na fabii VP, TP, papiere od folii, fukanie, povinna vybava, STK, EK ( ](*,) ](*,) na dvojrocnom aute).. a co som platil bolo za rychlost, za zevraj otacanie sa v krizovatke (Karlovka odbocka na Devin cez elektrickovu kolaj, asi poznate niektori :D ), za jazdu v elektrickovej kolaji ( ](*,) ).. na 327i na asi prvych 500km 3 kontroly pocnuc TP, VP, stavu auta, kontroly motora, vyfuku, rozmerov kolies (za 20€), fukanie, rusenie nocneho pokoja uvadzanim vozidla do riadeneho smyku...
..na vsetko som dostal "studentsku zlavu" :D

Rakusko: hlavne dialnicne znamky na hraniciach (Rusovce) a stacionarne radary

Nemecko: hned na vstupe z AUT kontrola vsetkeho, co vam pride na um (skoro vratane analu :oops: ) s rozkrocenymi nohami a rukami na kapote, kontrola kazdeho jedneho odkladacieho priestoru, ruksakov, batoziny, kontrola vnutra chleba (asi na drogy).. chlapci vyzerali ako z kobry 11 (maly turek a vyssi chudy ciernovlasy nemec v asi 330i) :oops:

Svajciarsko: dialnicna znamka

Lichtenstajnsko: obciansky, TP, ucel cesty, stacionarne radary,....
F11 525d
E70 35d

PetiE34
Auto: E34 524 TD +E34+E30
Kraj: Košický

Utorok, 25. Januára 2011, 14:26

pri normálnej jazde, normálna kontrola TP,VP,OP, a stále alkohol niekedy EK,STK,PZP
pri nenormálnej jazde, nenormálna kontrola :mrgreen: to znamená od funkčnosť výstražných svetiel až po tlak náhradného kolesa a keď im kamoš povedal že by mi už mohli po takej kontrole aj predĺžiť STK tak ešte aj úplná kontrola pasažierov kto nemal 18 musel fúkať.

Zaujímalo by ma ako prebieha taká kontrola výfuku lebo to my ešte ani raz nekontrolovali
E34 525 tourig tds-ON AIR
E34 524 td-Sterlingsilber-Metalic
E34 525 tds
E34
E30
Kočky chcú BMW, seriem nanich ... mám BMX! 8998

Mimo
Kraj: Trnavský

Utorok, 25. Januára 2011, 14:30

no normálne, juraj318 takú kontrolu mal... mal tam nejaký športový výfuk.. atest mal doma a asi to neukecal - papiere

Jannci
Auto: MB

Utorok, 25. Januára 2011, 14:36

ja ti poviem tak, na jednom starom aute som odtrhol vyfuk. tak som tam navaril ruru z brany (ta mala idealny priemer) no a v noci ma capli gumkaci, ze kontrola. Pytal sa ma na vyfuk. Moja odpoved bola, ze standart. Vytiahol decibellmeter (ci ako sa tomu nadava) dal to k vyfuku, a krici, prekrocene hodnoty. A ja spatne na neho, prekrocene o kolko? Odpoved, bola ze o dost. Tak mi to nedalo, a vravim, dobre, kolko ma mat auto hlucnost? dal nejake cislo. Tak som sa ho spytal, ze kolko ma mat moje auto hlucnost, nech si to laskavo pozre v TP. V tom spocival moj figel, lebo jeho lenivy kolegovia mi hlucnost do TP nezapisali.

PetiE34
Auto: E34 524 TD +E34+E30
Kraj: Košický

Utorok, 25. Januára 2011, 15:22

aha a to v ateste mám povolenú vyššiu hlučnosť ??? lebo môj správny priemer mala dopravná značka :mrgreen: a na koncový tlmič sa už nejako zabudlo ale hlučné to nieje skôr čudné (jak lokomotíva alebo LKT)
E34 525 tourig tds-ON AIR
E34 524 td-Sterlingsilber-Metalic
E34 525 tds
E34
E30
Kočky chcú BMW, seriem nanich ... mám BMX! 8998

bassspencer
Auto: BMW e53 x5 3.0d160AT

Utorok, 25. Januára 2011, 16:07

zatiaľ ma nikdy ešte nestopli čomu sa divím lebo mám folie a aj čierné zadné svetla . Momentáln by našli isto zopár problémov :

neviem totižto nájsť veľký techničák :|
Nemám platnú STK
Nemám vyplatenú poistku
tuším dezen nie je dosť hrubý
svetla svietia kaje taje
zrejme tie zastriekané svetla
Neuplná povinná výbava
Ak im natáram že moju rezervu má kamarát čo dostal defekt asi nepochodím hm :lol:
a skoro vždy vyššia rýchlosť ako je zdravé :P

Na všetkom sa ale pracuje a po dlhej dobe neska valím pre auto ktoré som včera odovzdal na STK a emisnú ...

Ehm a čo by mi asi za tieto neduhy pobrali resp. napalili ?
Now BMW X5 E53 "03 , 3.0d R6 160kW
Now Chevrolet camaro "98 3.8i V6 142kW
Ex Jeep Grand cherokee WG "02 , 2.7crd R5 120kW
Ex Audi A6 C5 "98 , 2.5TDI V6 110kW
Ex Ford Cougar "98 , 2.5i V6 125kW
Ex Opel Tigra "95 , R4 1.4i 66kW
Ex Fiat Punto 2 sporting "01, R4 1.2i 59kW
Ex BMW E39 525TDS "96 , R6 105kW
Ex VolksWagen passat B5 "98 , R4 1.8i 92kW
Ex BMW E34 , 524TD "88 , R6 85kW

Jannci
Auto: MB

Utorok, 25. Januára 2011, 16:21

bassspencer napísal:
zatiaľ ma nikdy ešte nestopli čomu sa divím lebo mám folie a aj čierné zadné svetla . Momentáln by našli isto zopár problémov :

neviem totižto nájsť veľký techničák :|
Nemám platnú STK
Nemám vyplatenú poistku
tuším dezen nie je dosť hrubý
svetla svietia kaje taje
zrejme tie zastriekané svetla
Neuplná povinná výbava
Ak im natáram že moju rezervu má kamarát čo dostal defekt asi nepochodím hm :lol:
a skoro vždy vyššia rýchlosť ako je zdravé :P

Na všetkom sa ale pracuje a po dlhej dobe neska valím pre auto ktoré som včera odovzdal na STK a emisnú ...

Ehm a čo by mi asi za tieto neduhy pobrali resp. napalili ?

nechcem ta stretnut na ceste, ked prekracujes rychlost na zjebanych gumach, a kebyze vznikne poistna udolasot, tak mas na krku fizlov hned, ked poistku nemas

bassspencer
Auto: BMW e53 x5 3.0d160AT

Utorok, 25. Januára 2011, 16:55

zas strach zo mňa nemajte :D ja jazdím vždy len v rámci svojich možnosti zatiaľ žiadna nehoda nebola poklepem ... no rieším si všetko pomaly teraz mám novú robotu tak to ide pomaly ...
Now BMW X5 E53 "03 , 3.0d R6 160kW
Now Chevrolet camaro "98 3.8i V6 142kW
Ex Jeep Grand cherokee WG "02 , 2.7crd R5 120kW
Ex Audi A6 C5 "98 , 2.5TDI V6 110kW
Ex Ford Cougar "98 , 2.5i V6 125kW
Ex Opel Tigra "95 , R4 1.4i 66kW
Ex Fiat Punto 2 sporting "01, R4 1.2i 59kW
Ex BMW E39 525TDS "96 , R6 105kW
Ex VolksWagen passat B5 "98 , R4 1.8i 92kW
Ex BMW E34 , 524TD "88 , R6 85kW

PatrikSC
Auto: E30 coupe 318i M40

Utorok, 1. Februára 2011, 18:10

No tak Tifo je znamy aj v Senci, aj tu ho maju vsetci radi :mrgreen: Je to asi najusilovnejsi policajt na slovensku =D>

k33p
Auto: e87

Utorok, 1. Februára 2011, 22:42

cretino napísal:
Jozko, to mas teda luxusne zazitky.. :oops: :D
ja som nikde nepisal že su to moje zažitky, naštastie :twisted:
e87 118d

Ex.
e30 320i
e39 525d
e46 318i
e46 325i
e46 325i coupe
e90 330xd sedan
e46 320d sedan

Marty-N
Auto: 523iE39 ex, 530xdE61

Nedeľa, 6. Februára 2011, 12:01

...klasicka kontrola:papiere,STK,EK,nejaka ta fúkačka...

...otravný policajt:povinná výbava,fúkačka,rozmer pneu,velkost diskov,a to čo je zvyčajne na aute navyše,čiže folie,vyfuk,nejake to prisvietenie...

...ked ma stavali s majakmi tak to vždy išli po jednom,a to rozmer kolies,kedže som na predchadzajucom aute mal o 2" večšie ako je zvykom na takychto autach...stavali ma aj na pumpe,čakali si na mna aj 1hodinu,behali za mnou po meste jak šalený...no vždy som sa len pousmial aky su trapny,kedže pokažde nepochdili,lebo disky som si dal pisnuť do TP...preto teraz ked chcem dať na moje BMW 18" tak chcem mať presne rozmeri hlavne pneu,lebo po tom dosť idú...aspoň moja skusenosť je taka v okr.SE,SI..

...raz ma stavali rano o pol 4 ked som išiel z disky na civilnom MB so styrmi vyfukmi na zadku,BA značka,a ked odchadzali a naložil tomu,no nenormalny zvuk..pani mali len vesty s napisom POLICIA...
BMW E39
Obrázok
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 236 neregistrovaných