... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Jurica13
Autor témy
Auto: BMW 323Ci E46
Kraj: Bratislavský

tuning/netuning

Sobota, 29. Januára 2011, 14:51

Ako tak pozeram po klube, rozmyslam, co urobit na mojom aute, jeden den som rozhodnuty tak, druhy den uplne inak. Za chvilu bude najoriginalnejsie auto take, co je v origo stave, bez doplnkov. Chcel som nejako ozivit interier, ale teraz vsetci polepuju karbonom, m-paket? zase to maju alebo chcu vsetci, rovnake pedale, rovnake paky, rovnake listy, tacho kruzky...exterier: opat m-paket, opat vsetci..ci uz maju alebo planuju, ledkove svetla.. cize, zase vsetky auta rovnake. Takze asi to vidim len na nejake znizenie a disky...a tipujem, ze hned prvy prispevok v pribehoch bude, ze ci neplanujem m-paket a ledkove svetla :D
...nic proti nikomu, len som "nahlas" rozmyslal :)
Obrázok

hessy

Re: tuning/netuning

Sobota, 29. Januára 2011, 15:47

bmw sa dost tazko tuni, malo co tam pasuje tak ako original dieli ci uz je to spominani M paket alebo ine styling diely napriklad alpina. Osobne si myslim ze aj rieger robi celkom pekne podnarazniky myslim si ze kombinacie nejakych M packet a nejaky ten podnaraznik by inaj ukazal a k tym karbon foliam myslim si ze ochvilku to vijde z mody tak ako zavarane klucky a podonne nezmysli.... na niektore auta stacia pekne kolesa a znizenie a viac im netreba

bavorak30
Auto: E-30 318i M40
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 29. Januára 2011, 16:34

Velky tuningovy bum si myslim mame uz za sebou. Vela aut vyzera ako vianocny stromcek, doplnky nakupene z benzinovej pumpy alebo tesca, to nieje tuning ale tuzing. Hodi sa to mozno na skodu 120, clovek sa vytesi, vyrastie s toho a dost. Niektori si myslia ze su mudrejsi ako dizajneri a navrhari spolu,zasahy do karoserie, narazniky ktore su nebezpecne a na aute akurat zvysuju odpor a spotrebu... Mozno vyzeram ako odporca tuningu ale nie som. Vela otunenych aut su krasne a v lepsom technickom stave ako vacsina aut na sk. Tymto chcem povedat iba ze menej je niekedy viac. Urcite by som siel do originalnych dielov aj ked su drahsie ale decentny bavoracik je urcite krajsi ako olepene auto imitaciami z pumpy. A este jeden citat na zaver: kola delaji auto

Invi
Auto: E46 318 D

Sobota, 29. Januára 2011, 17:05

je to presne tak. pokial sme sudni a chceme tym tuningom/stylingom naozaj dosiahnut zlepsenie tak asi vela priestoru na realizaciu nie je... ako tu uz bolo spomenute tie kolesa a znizenie spravi vela co sa tyka vzhladu ale na tie nase cesty je to tazko... ostatne veci co sa tyka vzhladu uz mozu byt hodnotene ako tuzing..

mne osobne sa paci nieco taketo ale to uz je take extremnejsie a nie kazdy to uznava.. Jurica ty asi tiez nie :D

Obrázok
Obrázok

Jurica13
Autor témy

Sobota, 29. Januára 2011, 17:16

ja ten naraznikovo-kridlovy tuning nenavidim....a obcas sa pristihnem, ze ho odsudzujem :D
sak Invi vie, akeho zmyslania som, co sa tyka aut. A hento cierne kupe je PEKLO!!!!
Este riesim ake kolesa dat a stale neviem...bud BBS LM alebo style 230, len neviem ako to vyzera v 18"
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
Kraken
Auto: E36 E30 E30
Kraj: Prešovský

Sobota, 29. Januára 2011, 18:17

Mne sa na E46 ratstyle absolútne nehodí, ratstyle sa má robiť na starých poriadných kárach, ale e46 do tejto kategórie zatiaľ nespadajú, a ani e36 zatiaľ veľmi nie.

Inač, tiež sa mi to tu zdá čudné na klube, každý len samé kolesá, mpackety a často sa zanedbáva starostlivosť o auto. Ale tak česť výnímkám a je ich tu dosť. Tu keď si niekto kúpi auto tak prvá odpoveď v príbehu je že nahoď mpacket, nejaké pekné kolesá, zníž to, daj angel eyes a bude to paráda, ale minule som si tak pozeral jednu tému na americkom E36 fóre a chlapík tam napísal "Toto je moje prvé BMW, plánujem kúpiť lepšie kolesá, angel eyes, mpacket a hneď prvá odpoveď bola že radšej si daj dohromady podvozok, pomeň všetky potrebné tesnenia, urob poriadnu údržbu, daj auto do poriadneho stavu a potom sa púšťaj do takých vecí. U nás každý narieka že nemá peniaze a pchá ich do reálne nepodstatných vecí aby mali auto podľa predstáv ostatných členov fóra. Majte na pamäti že je tu veľa výnimiek, takže sa hneď všetci neurážajte, ale je tu kopec takých ľudí ako som popisoval.

Jurica13
Autor témy

Sobota, 29. Januára 2011, 18:31

ta hrdzava kapota nic-moc...ale inak krasny cupak!!!

no mne to tu pripada ako nejaka sablona tuningu. ako mne sa vonkajsi m-paket paci, len uz ho ma milion ludi a hned to auto vyzera ako ostatne, aj ked je pekne.
Obrázok

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005

Sobota, 29. Januára 2011, 19:20

Celkom zaujimava tema. Ja si do intosu sice ak sa otepli budem davat carbon foliu, ale to preto lebo predchadzajuci majitel bol pacient a doskrabal plast okolo riadiacky a aj plast na soferovych dverach.

A napriklad ani nie som zastancom M-packetu na autach, M-packet podla mna patri na modely M a nie na 1,6i.
Aj ked napr. predny M na E46 :mrgreen:

Ale ako pisal Kraken, najpr auto technicky OK a potom robit tuning
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

cont33
Auto: BMW 525IX
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 29. Januára 2011, 21:42

No moj nazor je že e34 je najkrajšia v pôvodnej verzii....mam interier v modrej koži a na zadných dverách su ešte švihadlá, ale to ma vôbec netrápi.... jediná vec čo mne teda trocha chýba je tempomat.

Kraken
Auto: E36 E30 E30

Sobota, 29. Januára 2011, 22:20

cont33 napísal:
No moj nazor je že e34 je najkrajšia v pôvodnej verzii....mam interier v modrej koži a na zadných dverách su ešte švihadlá, ale to ma vôbec netrápi.... jediná vec čo mne teda trocha chýba je tempomat.

no, a presne také veci sú super, proste tempomat a tak, to sa hodí viac ako karbónová fólia na kapote

Jurica13
Autor témy

Sobota, 29. Januára 2011, 22:32

zase E46 predFL je taka, ze ked je origo, tak uz sa pomalicky stava klasikou, ale m-paketikom a par doplnkami sa da omladit...
Obrázok

kačo
Auto: OOOO A6 3.0TDi
Kraj: Žilinský

Sobota, 29. Januára 2011, 23:12

Invi napísal:
je to presne tak. pokial sme sudni a chceme tym tuningom/stylingom naozaj dosiahnut zlepsenie tak asi vela priestoru na realizaciu nie je... ako tu uz bolo spomenute tie kolesa a znizenie spravi vela co sa tyka vzhladu ale na tie nase cesty je to tazko... ostatne veci co sa tyka vzhladu uz mozu byt hodnotene ako tuzing..

mne osobne sa paci nieco taketo ale to uz je take extremnejsie a nie kazdy to uznava.. Jurica ty asi tiez nie :D

Obrázok

som uplne nadseny z tejto e46 ... proste na streche zahradka, znizene, krasne kolesa ... a rat style ja mozem ..dufam, ze podobnym stylom sa aj ja uberiem s _/_/_/M3 ... akurat bez RATu
E36 325 TDS (ex)
E46 MT-330CI (ex)
E46 M3 (ex)
E70 X5 35d (ex)

OOOO A6 C7 3.0TDi quattro avant

Invi
Auto: E46 318 D

Nedeľa, 30. Januára 2011, 01:23

Jurica13 napísal:
ja ten naraznikovo-kridlovy tuning nenavidim....a obcas sa pristihnem, ze ho odsudzujem :D
sak Invi vie, akeho zmyslania som, co sa tyka aut. A hento cierne kupe je PEKLO!!!!
Este riesim ake kolesa dat a stale neviem...bud BBS LM alebo style 230, len neviem ako to vyzera v 18"

no ak budes davat 18ky tak by som radsej zvolil tie BBS LM ak mas moznost, ja sa napr. trochu obavam ist do falcovych kolies kedze chcem 17ky a take kolesa to este opticky zmensia...
Obrázok

Jurica13
Autor témy

Nedeľa, 30. Januára 2011, 10:34

no ak budes davat 18ky tak by som radsej zvolil tie BBS LM ak mas moznost, ja sa napr. trochu obavam ist do falcovych kolies kedze chcem 17ky a take kolesa to este opticky zmensia...[/quote]

sak toto, na kazdej fotke su LMky len v 19"...a neviem ako to vyzera v 18"...a samozrejme repliky, na origo 2000€ nedam :D
a rozmyslal som aj nad 17" ale v tom pripade len "M double spoke 68"
Obrázok

BMino
Auto: modre
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 30. Januára 2011, 11:13

ked to tak vidim tak ma napadlo dat kapotu potiahnut niecik ako alcantara :lol:
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td