... všetko o BMW ...
M3driver napísal:BAVORAK009 napísal:Nie nie som zo zahorskej ale mohol to byt kolega.Totiz znacku BA 009 XX mame viaceri z nasej firmy.Su to styry bmw dva cierne 5 a dva cierne 3.Potom audiny a dalsie.Potom aj v Ziline v Trnave a Dunajskej Strede su dalsi kolegovia
no vy ste tam pekna particka!! musi to super vypadat ked stojite na firemnom parkovisku!
Roman530 napísal:mam aj ja 12/2002 - dal som nove bridgestony 235/45 a ide to jak svina na tom tepluckom asfaltiku. pre istotu som si obstaral detektor radaru, lebo ist v BA na obchvate 80 muci auto aj mna... :)
Xader napísal:Roman530 napísal:mam aj ja 12/2002 - dal som nove bridgestony 235/45 a ide to jak svina na tom tepluckom asfaltiku. pre istotu som si obstaral detektor radaru, lebo ist v BA na obchvate 80 muci auto aj mna... :)
no pockaj , ked to uvidi ARMANDO![]()
![]()
![]()
armando napísal:Xader napísal:Roman530 napísal:mam aj ja 12/2002 - dal som nove bridgestony 235/45 a ide to jak svina na tom tepluckom asfaltiku. pre istotu som si obstaral detektor radaru, lebo ist v BA na obchvate 80 muci auto aj mna... :)
no pockaj , ked to uvidi ARMANDO![]()
![]()
![]()
uz si ho zapisujem, ja mu dam detektor
lupo napísal:merajucich policajtov na dialniciach a obchvatoch je vidno z piatich kilometrovKtory normalny clovek na S4 alebo passate ide v pravom pruhu 75km/h? :-) dtto biele felicie, fabie a spol. s "patmetrovymi" prutmi, ktore sa lesknu ako psie gule.
na BA obchvate idem 80 len ked dobrzdujem do zapchy na pristavnom moste...a zatial klop klop klop, ziadne predvolanie na prejednanie priestupku