... všetko o BMW ...
Tomzy17 napísal:To auto som uz niekde videl..![]()
Obe su paradne :) inak aj ja mam 225/45 17 zimne pneu a myslim ze mi to sedi celkom dobre, ktovie ze ako by to sedelo na uzsich.
Inak ostrekovace uz idu? bolo to v tom motorceku?
kouBaMW napísal:Tááak, a ted mi pekne povez tvoje pocity ohledne 320d 110kw vs 330d 135kw, protoze tuto volbu budu mit jednou pred sebou (pokud rovnou nepujdu do 330d 150kw), je to velky rozdil oproti 320d ? stoji to za to ?
marcas1706 napísal:nooo Ľubko tak to tvoje auto je fakt bomba !!! A tá 330d je ešte väčšia pecka tak prajem veľa šťastia na autách a hlavne bez nehôd !!!![]()
Mr.smith napísal:nazdaaaar.wauuuu,fakt nadhera...ja tiez planujem 320 alebo 330d,,,len este asi pred faceliftom,kedze nemam tolko penazi...lenze sa bojim poruch ako citam o tom.toto som cital : Hlučný a v dolních otáčkách bezzubý motor 320d trpěl na poruchy vstřikovacího čerpadla. Problém se netýká 320d od roku 2001, neboť ty mají novou generaci motoru se vstřikováním common-rail. Tušíte správně – jeden problém byl nahrazen jiným. Sirnatá česká nafta bez odpovídajících mazacích vlastností nedělá vstřikovačům dobře, ať už se bavíme o čtyřválci 320d nebo šestiválci 330d. A žádný článek o ojetých dieselech by nebyl kompletní bez zmínky o „váze vzduchu“...
Ľuboš PP napísal:Ďakujem Marek!
Veď keď sa stretneme, tak ukážem![]()
rebuss napísal:strasne pekna e46tesim sa ked ju uvidim nazivo :) tie sedacky ti zavidim