... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Elvisator13
Autor témy
Auto: BMW e46 320D
Kraj: Košický

E46/320D-vytahovanie okna, elektrika

Sobota, 22. Januára 2011, 16:09

Mám taký problém. Okno na mojej-šoférovej strane, predpokladám že na základe najčastejšieho používania sa sťahuje pomerne pomalšie ale vyťahuje sa späť hore už ozaj že po milimetroch. Niekde na fóre som sa dočítal že sa tam mení buď len nejaký grund modul alebo motorček alebo mechanizmus niekomu pomôže premazať ale najviac som počul o tom grund module. No moja otázka znie alebo respektíve prosba o radu ako mám zistiť diagnózu toho môjho a nasadiť tu správnu patričnú liečbu :D ako zistím čo mám kúpiť a čo vymeniť pretože sa obávam že raz to okno už nevytiahnem .......... :( ĎAKUJEM VAAAAAAAAAAAM

lovec31
Auto: bmw 330d 150kw
Kraj: Žilinský

Re: E46/320D-vytahovanie okna, elektrika

Sobota, 22. Januára 2011, 17:29

nieco podobne som mal aj ja na mojej 46.dole slo normalne ale hore strasne pomaly...normalne som mu musel pomahat rukou...skus ho dat nizsie a skus rukou to sklo podvihnut..ak tam budes mat volu tak budes mat odlomenu umelinku vo dverach..lebo to okno dviha naraz na oboch stranach...a a ak mas jeden drziacik odlomeny tak ti okno krizi.ja som mal odlomeny drziacik na tej strane ako je zamok...rozobral som dvere dal tam 2 umele stahovacie pasky a teraz vali tak ako ma...

Elvisator13
Autor témy

Sobota, 22. Januára 2011, 17:36

no skusim to co to spravi idem na to hned dnes :D

Elvisator13
Autor témy

Nedeľa, 23. Januára 2011, 16:42

vie mi este niekto s tym skusit pomoct? PRosiiim 8)

Roland85
Auto: BMW E46-320d/100kW
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 23. Januára 2011, 17:00

cauko...tiez som mal problem ze mi okno islo ako tak ale hore ledva ledva vyslo...a este mi tam nieco vkuse pukalo....tak som to rozobral...a zistil ze tam bol v tych kolajniciach neskutocny bordel prach+stara vazelina a vobec sa tam nic netocilo, len sa to horko tazko suchalo po sebe a bol tam aj taky maly plast ulomeny..najprv som to chcem vycistit a cele ozivit ale mal som uz na jednom mieste aj tak rozstrapkane lanko ktore tomu chodu vobec nepomahalo...tak som to cele vyhodil a kupil v intrcarse novy mechanizmus za 70€ bez motorceka ...ten bol OK...po vymene okno chodi normalne hore aj dole....tak to riadne pokukaj co preco ti to nejde...alebo skus odpojit okno od toho mechanizmu ci aj tak bude chodit pomaly...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní