... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

BMW.sk - neskutocne zle urobena stranka

Sobota, 15. Januára 2011, 16:17

Som jediny, komu pripada akoby stranku www.bmw.sk navrhoval a urobil clovek, co ma mozog velkosti zajacich varlat? Neustale to mrzne, ked si chcem konfigurovat vozidlo, akoby kazda obrazovka mala vlastny layout, nema to ucelenu koncepociu etc... Pisem to sem, lebo uz som taky nasraty, ze sa potrebujem niekde vyzalovat :D :D :D
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Re: BMW.sk - neskutocne zle urobena stranka

Sobota, 15. Januára 2011, 17:08

design stranky nepochadza zo slovenska....nakolko taky isty design je aj v nemecku, svajciarsku, francuzku, madarsku atd... proste v celej EU... pricom vychodiskovy design nastavila asi stranka (ludia) v bmw.de takze sa musis obratit nanich ked ti to vadi 8)
Agelias© by migo
///MARKETING

Lopo
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 16. Januára 2011, 10:51

designovo je pekna.. aj vsetko ostatne je dobre urobene, co som tu stranku uz niekolkokrat prechadzal

bohuzial konfigurator je na hovno urobeny, aj ked najvacsie problemy mi robi prave ten slovensky... v inych krajinach co som skusal ide ovela hladsie
ex e36 '92 320i
ex e38 '00 740d
F02 750Li Xdrive

Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 16. Januára 2011, 16:11

slovensky konfigurator je zmagoreny, inak je ta stranka ok...teraz sa menili aj stranky jednotlivych tried, tam my chybali technicke udaje,ale uz ich doplnaju...inak konfigurator ma z pomedzi BMW MB AUDI najlepsie prave BMW napriek mrazeniu
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 232 neregistrovaných