Sobota, 15. Januára 2011, 19:07
Zdravim,dufam neotvaram tu istu temu,pokusal som sa hladat,ale nikde som nic podobne nenasiel.. Takze moj problem je v tom,ze ked pridem na dialnicu(lebo inde sa to tazko skusa) a zacnem sa rozbiehat,ako ked idete vyskusat max.rychlost,tak pridem do cca 160-170km/hod.a zrazu auto prestane tahat,aj pri plnom plyne a po chvilke zacne dokonca klesat rychlost,(aj ked dam do 4 stupna a drzim stale plny),potom musim ubrat plyn a asi po 5-10sekundach(nie hned po ubrani)mozem jemne pridat a potom zacne znovu zrychlovat,pokial sa to zas nezopakuje. Rucka ukazovatela paliva mi predtym stale stupala a ked sa mi to stane,tak ukazuje spotrebu 6-8litov,a to ako som spominal drzim plny plyn,ako keby naftu nestihalo davat.. A obcas mi pripada,ze sa pomalsie rozbieha z miesta a niekedy pritlaci do sedacky pekne ako ma. Turbo je vymenene,trysky su odskusane,palivovy filter novy,co som si bol najprv isty ze je to v nom. Vsimol som si ze je EGR ventil zaslepeny,ked ho zapojim ako ma byt,tak auto zacne skakat,neda sa ani poriadne rozbehnut...Diagnostika ukazuje vsetko OK.. poprosim o radu,ci niekto nemal nahodou podobny problem.. a dakujem za kazdu jednu radu
EX: E36 318TDs
EX: E36 325TDs
EX: E36 320i Cabrio
EX: E36 318i Coupe
EX: E39 530D M-Packet
EX: E39 530D Combi
EX: E46 320D
EX: E60 525i
EX: E60 530XD Combi
EX: E70 X5 535d