... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
dodoIPD napísal:Caute , mne davali chalani dokopy auto teraz , menili silentblok a tiez to nic nezmenilo , mal som nieco zo zadnou napravou , dali sme to klampiarovi a ten to fixol , bolo tam nieco odtrhnute na zadnej naprave.
dodoIPD napísal:Caute , mne davali chalani dokopy auto teraz , menili silentblok a tiez to nic nezmenilo , mal som nieco zo zadnou napravou , dali sme to klampiarovi a ten to fixol , bolo tam nieco odtrhnute na zadnej naprave.
BlackMW napísal:robi to aj pri zaradenej jednotke ked ides cca 10 km/h a stlacas a pustas plyn tak aby auto islo do zaberu a do brzdenia motorom ?
ak hej, poriadne dotiahni vsetky sroby co drzia diferak, staci srob povoleny 1 otacku a robit to tupe udery pri prechode do zaberu..
mne sa ten srob uvolnuje pravidelne, iba ho vzdy dotiahnem lebo lepsie uvolneny ako zlomeny ked ho pretiahnes..
2bad napísal:velmi podobne sa sprava auto aj mne... ked preradujem 1-2 tak miauto ide rozdrapit... musim si davat velky pozor ako preradujem.... a ked pustim plyn, tak mi zacne skakat cele auto a takisto aj ked ho narazovo pridam... mam uz kupenu hardynu a buduci tyzden sa ide menit. napisem ak to vyriesim :)