... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Killca
Auto: e46 323ci
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 11. Augusta 2008, 22:37

dodoIPD napísal:
Caute , mne davali chalani dokopy auto teraz , menili silentblok a tiez to nic nezmenilo , mal som nieco zo zadnou napravou , dali sme to klampiarovi a ten to fixol , bolo tam nieco odtrhnute na zadnej naprave.

vytrzena zadni naprava z kastle, casty jev na bmw do roku 92-93
ex E36 318is coupe hellrot m44b19 -> e46 323ci titansilber m52b25tu
ObrázokObrázok

el salvadore

Re: Zadna naprava a buchot

Piatok, 23. Apríla 2010, 09:56

Pocujem take dute buchnutie od zadnej napravy pri zaradeni 1 a rozbiehani (napr. na krizovatke), moze to byt ten silenblok diferaku, silenbloky zadnych ramien alebo silenbloky c. 2 na subframe (neviem ako sa to vola po slovensky :) ?

obr. subframe:

Obrázok
Know yourself and you will never meet a stranger.

el salvadore

Re: E46 - Zadna naprava a buchot

Utorok, 7. Septembra 2010, 06:28

Know yourself and you will never meet a stranger.

stefan2104
Auto: BMW320d e46
Kraj: Žilinský

Re:

Štvrtok, 13. Januára 2011, 19:34

dodoIPD napísal:
Caute , mne davali chalani dokopy auto teraz , menili silentblok a tiez to nic nezmenilo , mal som nieco zo zadnou napravou , dali sme to klampiarovi a ten to fixol , bolo tam nieco odtrhnute na zadnej naprave.

bol to stredny silentblok na uchytenie diferaku ja som to mal tiez

lionlion
Auto: E90 325d
Kraj: Košický

Re:

Štvrtok, 13. Januára 2011, 19:41

BlackMW napísal:
robi to aj pri zaradenej jednotke ked ides cca 10 km/h a stlacas a pustas plyn tak aby auto islo do zaberu a do brzdenia motorom ?

ak hej, poriadne dotiahni vsetky sroby co drzia diferak, staci srob povoleny 1 otacku a robit to tupe udery pri prechode do zaberu..
mne sa ten srob uvolnuje pravidelne, iba ho vzdy dotiahnem lebo lepsie uvolneny ako zlomeny ked ho pretiahnes.. :wink:

a skusal si na ten srob dat lokit (take modre lepidlo proti povolovaniu, dava sa na zavit), bezne sa pouziva vo vyrobe aj v servisoch na napravy a podobne

thrash
Kraj: Košický

Re:

Pondelok, 27. Mája 2013, 05:57

2bad napísal:
velmi podobne sa sprava auto aj mne... ked preradujem 1-2 tak miauto ide rozdrapit... musim si davat velky pozor ako preradujem.... a ked pustim plyn, tak mi zacne skakat cele auto a takisto aj ked ho narazovo pridam... mam uz kupenu hardynu a buduci tyzden sa ide menit. napisem ak to vyriesim :)

Tak toto b&y som priradil k dvojhmotnemu zotrvacniku co opisujes, ak pri rozjazde bucha a aj autom vybruje tak 2hmota
-nehovorim ze na milion % ale asi ano, skus auto dat do roviny vypni motor zarad 1stupen (nezatahuj rucnu) a autom z vonku zacni posuvat do predu do zadu (poriadne) a ked zapocujes rachotenie tak je 2 hmota KO, ale to je len taky testik mali ak aj nebudes pocut rachot moze byt aj tak v cudu - daj si to skontrolovat lebo ti dodrbe aj spojku

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní