... všetko o BMW ...
hocico napísal:Ahojte všetci.Už dlhšiu dobu uvažujem o kúpe 530xd a dnes som dostal super ponuku,aká sa mi ťažko odmieta.Mam možnosť kúpiť 530ku rok 5/2007 poslednú verziu(steptronic 8stupňová prevodovka) 4x4 173kw(235ps)automat,nezávislé kúrenie....
Ja som v práci v zahraničí a tak som to poslal pozrieť oca s kamarátom a s jedným automechanikom a klampiarom zároveň. On to auto hneď o komentoval že pravá strana bola kus buchnutá,vraj nie moc a je to pekne spravené,určite nie dáky garážoví majster,dalej vraj interiér zodpovedá tachometru (cca 145 000km) stoličky,pedále,volant,riadiaca páka atd...nie sú opotrebované,motor vraj ide veľmi pekne a pravidelne.Auto je s talianska.Hoc majiteľ bazáru tvrdí že auto nebolo 100% búrané(a mieni to napísať aj do zmluvy),klampiar si stoji za slovom.Jedine čo sa mi na tom aute nezdá je cena.18 500E. Prosím vás poradte mi čím skôr a čím viacerí,lebo ja už mam pripravené na pondelok peniaze,plánujem ho vyskúšať a ak sa mi bude páčiť aj ho kúpiť.Pozeral som tých aut viacero,ale za takú cenu som ešte nikdy a nikde nevidel.
Ps.Bez problémov dá spraviť kontrolu originality.
Hayo napísal:ahoj,
mne pripada cena ok,urcite to este stiahni :-) ale podla moznosti by som siel stym aj do autorizovaneho servisu.
Bazar to asi nebude predavat z rodinnych dovodov![]()
Hayo
hocico napísal:
Presne to ma napadlo že bazár to asi z r.d. nepredáva. Cena sa mi zdá málo proti autoscout24.de a mobile.de
Bojím sa aby som nekúpil vrak a neoklamal sa... zostane mi šrot a![]()
hocico napísal:To sa ľahko povie.ver že by som to tak spravil rád,ale kto by mi dal auto nech si to všetko pozisťujem? našiel som prvú vec čo mi v tom aute chýba. Má vraj nezávislé kúrenie,ale nemá vyhrievané sedadlá.To mi dosť vadí