... všetko o BMW ...
dodoIPD napísal:Tiez by som chcel aby sa mi doma valalo 6 tisic euro![]()
Inac, rozmysli si ci fakt chces M3. Ked kukam na ceny benzinu tak by som kaslal nato.
Kolko aut je na tejto planete , ktore neboli aspom tuknute co maju 10 a viac rokov? :)
Inac v tej debate su dobry , ze 200t kc za E36 M3 , tych aut bolo vyrobenych prilis mnoho nato aby mali nejaku hodnotu, bude to presne to iste co E34 M5.
Jedine auto ktore bude mat hodnotu bude E30 M3 a starsie.
dodoIPD napísal:Ja som samozrejme bral priemerne E36 M3 do uvahy, nie top stav auta.
Myslim si ze nahradne diely na M3 niesu az tak problem, vsetko okrem motora a jeho casti sa da zohnat.
dodoIPD napísal:Jasne ale dostupnost n.d motora je nizsia a cenovo narocnejsia ako nejakej M52B28
Klasifikácia: 000
Popis klasifikácie:
Stav identifikátorov vozidla (prvré číslo z klasifikácie):
0 - Údaje na identifikátoroch vozidla chýbajú, alebo došlo k odstráneniu tej časti karosérie, na ktorej výrobca umiestnil identifikačné číslo vozidla VIN.
Stav dokladov (druhé číslo z klasifikácie):
0 - Údaje v dokladoch sú nečitateľné alebo chýbajú.
Stav údajov evidencia vozidiel SR(tretie číslo z klasifikácie):
0 - V evidencii vozidiel SR sa nenašiel záznam o kontrolovanom vozidle, resp. jedná sa o jednotlivo dovezené vozidlo zo zahraničia.
blesk napísal:takze namotany z tej z TT? popis teda stav a dojmy:-)
blesk napísal:tak super, zda sa ze niekto sa bude tesit najblizssie dni:-)
daj vsak potom fotky, ja co som videl este ked mal na nete aj ine fotky tak vyzral byt opravovany lavy bok tusim ak si dobre pamatam. Inak hned ako som ho videl tak som vedel ze ak by som nemal svoje siel by som na neho pozret lebo vsetko okrem tej lavej strany vyzralo nadstandardne dobre vzhladom na cenu. Ak je este aj kasna lepsia ako som si myslel tak myslim ze si mozes gratulovat a tesit sa.