... všetko o BMW ...
maiki napísal:ja osobne si myslim ze je to kravina... tie sedacky su na sedenie a pouzivanie, nie aby sa setrili kvoli predajuto by si si mal zabalit cele auto do nejakej ochrannej folie, pedale volant paku navliect do dacoho aby si to pri predaji odkryl... ja mam latkove sedacky a po 220 000 km vyzeraju dobre, je vidiet ze tam niekto sedel ale niesu zodrate... asi nemas to auto tak rad ked uz "planujes" predaj.. neber to v zlom, je to len moj nazor
ps. tie potahy vyzeraju strasne a aj ta blbost na volante.. vyzera to ako keby to UZ bolo zodrate a hambis sa za to...
Slavikkk84 napísal:čaute baworáci,
naše úžasné cesty na východe si vypýtali prvú daň. Silentblok zadného ramena dostal svoje. Keď už je to na rozoberanie tak mením aj tlmiče (dostal som odporúčanie od servismajstra, že by ich už bolo dobre vymeniť).
Otázka na vás (keďže nechcem zakladať novú tému): čo hovoríte na tlmiče bilstein? resp. iné odporúčania na značku podvozka. Čo by ste navrhli?
diky
matyson napísal:Prepač ale nemôžem...
Na keru piču si kupuješ Bmw keď jeho krásu zahaluješ pod daky poťah.
Tak treba mať krásne sedačky-
http://img513.imageshack.us/i/16387262.jpg/
ale treba ich schovať pod paplon,nech sa teší další majiteľ po mne aké sú krásne zachovalé.
Ja som za to dal peniaze ale budem sedieť na čínskych navlekoch.
Kúp si zubnu kefku a umyvaj si zubočky zabalenou,nech ju môžeš potom dobre predať.
Si vychutnávaj bože to auto.