... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: Prevodovka E46 330xd

Utorok, 14. Decembra 2010, 23:01

Heh,
mne sa tiez stalo ze ked som prvykrat sedel v BMW, tak som nevedel ani zaboha co mam robit.
Zhodou okolnosti to bolo tiez v NL, sef ma poslal preparkovat mu auto a bola to starsia E36ka. Desat minut som sedel v aute a kukal ako puk ako sa radi R, nakoniec som to tam nejako dal, ale sranda bola ze som ani nevedel ako........

kreveta
Auto: E60 LCI, 540i V8
Kraj: Bratislavský

Sobota, 18. Decembra 2010, 09:35

Pointa jednoduchého zaradenia spiatočky na manuále BMW je vytvoriť si v pohybe pákou zotrvačnú silu.

Ťažko sa zaraďuje R ak si už na bode odporu a snažíš sa to tlačiť ešte viac doľava (prejsť cez bod odporu).

Namiesto toho si na skúšku nechaj páku v neutrále, a z neho silno a rýchlo pohni pákou úplne doľava (pocítiš, že si ľahko prešiel bod odporu) a potom už len hore. Týmto spôsobom to ide ľahko.

limon4
Auto: e92 330i
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 18. Decembra 2010, 20:16

...no moja priatelka radi R dvoma rukami... :wink: az sa niekedy bojim,ze jej zostane v ruke...
e92 330i
e90 330i EX
e46 330d EX

Piotro
Autor témy
Auto: BMW 330xd E46
Kraj: Košický

Pondelok, 27. Decembra 2010, 20:15

johnyfly1 napísal:
ja som zo zaciatku tiez nemohol zaradit spiatocku :D som si myslel ze tu paku urvem a teraz to uz ide automaticky :D proste sup a je tam :D

Presne moj problem to bol... Nie a nie to tam dat lebo som sa bal ze odlomim packu a myslel som si ze to nieje mozne ze tam musi byt nejaka finta. Dnes uz hodim spiatocku kedy chcem a ani si uz nespomeniem ake problemy som s tym mal a to mam auto zatial len 3týždne.

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 28. Decembra 2010, 08:21

airbone napísal:
pre tych co v bmw nesedeli je to fakt divne, lebo clovek ma pocit ze to treba tlacit az prilis, ale to je ok. Potom ked si zvykne, uz to vobec nepripada ako velky odpor. Mne sa raz dokonca stalo, ze som omylom na semafore supol spatecku miesto jednotky a ten za mnou kukal ako kkt preco do neho cuvam..... :lol:
Je to len zvyk, naprvykrat to ide dost tazko, no potom uz lahucko....

mne sa to stalo tiez..a potom este chytrak za mnou ked siel v pruhu vedla mna na mna pozeral a trubil, co som za kkta
holt an debilov a nemeckych turistov narazis vsade :D
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

jojosss

Streda, 29. Decembra 2010, 14:30

Prvykrat som sedel v BMW v autobazari,pohol som sa dopredu asi meter a chcel som cuvnut,samozrejme mi to neslo tak som vystupil a otvoril kapotu ,ze pozrem sa na motor ako som kukal na motor tak som auto pomaly tlacil naspet,aby som pred predajcom nevyzeral ako uplny mantak... :D

Mr.Freak
Kraj: Košický

Nedeľa, 2. Januára 2011, 23:20

jojosss napísal:
Prvykrat som sedel v BMW v autobazari,pohol som sa dopredu asi meter a chcel som cuvnut,samozrejme mi to neslo tak som vystupil a otvoril kapotu ,ze pozrem sa na motor ako som kukal na motor tak som auto pomaly tlacil naspet,aby som pred predajcom nevyzeral ako uplny mantak... :D

:D :D :D :D a tí čo na teba pozerali si povedali že si iny profik v tych bavorakoch :D že na nich robiš take pokusy :D

jojosss

Nedeľa, 2. Januára 2011, 23:30

ne ,neboj zahral som to dobre.On to nehal natocene a isiel dovnutra pre papiere,cize v zasade na mna nikto nekukal :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 25 neregistrovaných